Mladší žáci vyrazili na bowling

Mladší žáci byli ve středu od 17 do 19 h v místním bowlingu Hawaii.Po celou dobu panovala bezvadná nálada, rodiče nám udělali jednohubky, pití nám roznášela příjemná obsluha, všichni jsme si zahráli bowling. Jsem rád, že mladší žáci jsou bezvadný kolektiv, který funguje a já mohu být jeho součástí. Přeji celému kolektivu i rodičům, aby nám to společně vydrželo minimálně další sezónu 2017.
Děkuji, trenér Kamil  

image

Ve Vysokém Mýtě mladší přípravka obsadila 5. místo

Na turnaji ve Vysokém Mýtě mladší přípravka obsadila 5. místo, dvakrát jsme vyhráli, třikrát remizovali a dvakrát prohráli.

Nastupovali jsme v sestavě:
Míša Drábek, Tobík Čermák, Tom Novotný, Vojta Vítek, Máťa Schmidt, Vojta Schestag, Ráďa Pacák, Mára Podlipný a Péťa Zykl.
Zápasy našeho týmu:
FK Vysoká nad Labem vs. FC Hlinsko 0:0
FK Vysoká nad Labem vs. FC Olympia HK 2:1 ( Máťa, Vojta)
FK Vysoká nad Labem vs. FC Žďár n/S 0:6
FK Vysoká nad Labem vs. SK Vysoké Mýto I. 0:3
FK Vysoká nad Labem vs. FK Agria Choceň 0:0
FK Vysoká nad Labem vs. TJ Baník Vamberk 0:0
FK Vysoká nad Labem vs. SK Vysoké Mýto II. 2:0 ( Míša, Tobík)  

image
image

Mladší přípravka příští středu v pyžamech

Na příští středu 14.12.2016 vyhlašuji trénink v pyžamech je od 17:00 do 18:00. (žíněnek je dost tak asi trénink prospíme :-O:-O:-O)
V pátek 16.12.2016 vánoční večírek, (program na stránkách https://www.fkvysoka-m.cz/index.php?start=6) oficiálně máme halu pro sebe od 17:30 - 18:00
bude probíhat přátelské utkání děti proti maminkám (sraz nejpozději v 17:15, šatna bude připravena) asi to rozdělíme na dva zápasy ročník 2008 a 2009
Nominace děti: Čermák Tobiáš, Daňo Jan, Drábek Michal, Handlová Valentina, Hošek Jakub, Hrůša Michal, Kleiber Ondřej, Kopiště Samuel, Novotný Tomáš, Pacák Radek, Podlipný Marek, Schestag Vojtěch, Schmidt Matěj, Sotona Sebastián, Škvrna Jáchym, Tachecí Kryštof, Vítek Vojtěch, Zykl Petr.
Nominace maminky: Čermáková Petra, Daňová Jana, Drábková Iveta, Handlová Martina, Hošková Lenka, Hrůšová Vlaďka, Kleiberová Magda, Kopišťová Martina, Novotná Pavlína, Protušová Alena, Podlipná Dagmar, Schestagová Petra, Schmidtová Lucie, Sotonová Veronika, Škvrnová Martina, Tachecí Miroslava, Vítková Hana, Zyklová Lucie. (doufám že jsem někomu nezkomolil jméno, pokud ano tak se omlouvám)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOMINACE JE KONEČNÁ A NEÚČAST SE TRESTÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dle zákona mladší přípravky, který teprve vymyslíme.
.
Prosím aby se nominace dostala do správných rukou.
S pozdravem Libor

Fotbalový balíček od FAČR

Jsi narozen v roce 2009?
Jsi registrovaný mladý fotbalista či fotbalistka ve fotbalovém klubu?
Přihlaš se o fotbalový balíček a nastartuj svou cestu ke hvězdám.
Nejsi registrovaný fotbalista? Tak se přihlaš v nejbližším fotbalovém klubu a poté se i ty o balíček přihlaš.
Vyplň přihlašovací formulář a FAČR údaje ověří, zda ti fotbalový balíček můžeme poslat.
KLIKNI ZDE

IV. ročník halového turnaje mladších žáků

V neděli dne 4. 12. 2016 jsme odehráli IV. ročník halového turnaje mladších žáků v domácím prostředí.

Turnaje se zúčastnilo 8 týmů: TJ Slavoj Předměřice nad Labem, SK Býšť, FC HK dívky, TJ Sokol Třebeš, TJ Sokol Nepolisy, TJ Velichovky, TJ Sokol Lovčice, FK Vysoká nad Labem. Hrálo se 1x13 minut, spravedlivým systémem – každý s každým.
Prvním soupeřem byl každoroční rival tým SK Býšť, se kterým jsme těsně prohráli 1:0, když gól jsme dostali v 11 minutě zápasu, a přestože jsme měli šance, nedokázali jsme ke konci zápasu odpovědět. Dalším soupeřem byl tým TJ Velichovky, se kterým jsme prohráli 2:0, když jeden gól byl po standardní situaci, vlastní. Třetí zápas jsme hráli malé derby s TJ Sokol Třebeš. Utkání jsme začali dobře, když jsme vedli 1:0, ale nakonec soupeř vyrovnal na konečných 1:1. Turnaje se zúčastnil jediný tým dívek FC HK dívky, se kterým jsme prohráli 3:0.
Přestože jsme do té chvíle nehráli špatně, museli jsme s Pavlem něco změnit, a tak jsme o přestávce v kabině našim hráčům promluvili do duše!! Vysvětlili jsme jim, ať začnou zkoušet věci, které cvičíme na trénincích, zvýší aktivní pohyb, důraz, střelbu, nahrávky do prostoru a výsledky se dostavily!! Po krásných utkáních, plných akcí, bojovnosti a aktivního pohybu všech hráčů, jsme jednoznačně přehráli týmy TJ Sokol Předměřice nad Labem 4:1, TJ Sokol Lovčice 2:0 a TJ Sokol Nepolisy 2:1. "Je vidět, když se musí, tak to najednou jde". Skončili jsme jako třetí tým, který dal nejvíce gólů na turnaji.

KONEČNÁ TABULKA:
FC HK Dívky 19 b.
2 SK Býšť 14 b.
3 TJ Velichovky 12 b.
4 TJ Sokol Třebeš 11 b.
5 FK Vysoká nad Labem 10 b.
6 TJ Sokol Nepolisy 7 b.
7 TJ Sokol Předměřice nad Labem 5 b.
8 TJ Sokol Lovčice 0 b.

SESTAVA:
brankáři Standa Kolman, Filip Šic, hráči Terezka Novotná, Adam Kropáček, Vojta Horák, Matyáš Kučera, Míla Mozol, Matěj Salavec (náš nejlepší střelec), Petr Škoda, Pavel Kováč, Roman Dostálek.  

image
image

Zasloužené zlato ml. přípravky na domácím turnaji

V sobotu 3.12.2016 jsme odehráli II.ročník Mikulášského turnaje mladší přípravky.

Těsně před turnajem nám vypadl ze sestavy pro svalové zranění Tobík.
Na turnaji se představily kvalitní týmy a bylo se na co dívat. Hrálo se 1 x 13 minut, a to nejspravedlivějším možným systémem - každý s každým.
Výsledky našeho týmu:
FK Vysoká n/L 1:0 FC Olympia HK
FK Vysoká n/L 1:0 FC Hradec Králové
FK Vysoká n/L 1:0 Sokol Lhota p/L
FK Vysoká n/L 0:1 FC Slávia HK
FK Vysoká n/L 1:1 TJ Velichovky
FK Vysoká n/L 5:0 AFK Urbanice
FK Vysoká n/L 1:1 TJ Jiskra Hořice
Za Vysokou statečně bojovali: Nejlepší brankář turnaje a střelec dvou branek Míša Drábek, v nepropustné obraně Tomáš Novotný - dva góly, Matěj Schmidt - dva góly, Vítek Vojtěch - dva góly a Ráďa Pacák. V útoku větrali soupeřovu obranu Valča HandlováHonza DaňoVojta Schestag - dva góly a Jáchym Škvrna - jeden gól.
Konečná tabulka:
1. Vysoká nad Labem 10:3 14b.
2. FC Slávia HK 9:5 13b.
3. TJ Velichovky 9:4 13b.
4. TJ Jiskra Hořice 8:5 12b.
5. Sokol Lhota p/L 3:3 9b.
6. FC Olympia HK 9:8 9b.
7. AFK Urbanice 2:11 5b.
8. FC Hradec Králové 4:15 2b.
Veliká gratulace od hrdých trenérů, kluci a slečno dík.

image

Mladší žáci hráli poprvé mikrofutsal

Mladší žáci si poprvé zahráli v sobotu dne 26. 11. 2016 v naší hale přátelské utkání v mikrofutsalu proti týmu Malé Svatoňovice za přítomnosti regionální televize.

V pátek v rámci tréninku jsme se poprvé seznamovali s pravidly hry mikrofutsalu. Mikrofutsal je sport pro rozvoj rychlosti, obratnosti a prostorového vidění. Vznikl na území Ruska. Plocha je ohraničena čárami, které mají šířku 5–6 cm. Ve vzdálenosti 9 cm od středu branky je bod pro trestný kop. Rozměry hřiště jsou 28 x 15 m. Branky jsou umístěny ve středu zadní čáry na obou stranách hřiště. Rozměry mají šířku 80 cm, výška 70 cm a je zde ještě spodní břevno - hranol 9–10 cm nad hracím povrchem. Rozměr konstrukce je 4x6 nebo 6x6 cm a 8x8 m. Branka nesmí být ukotvena k hrací ploše.

Hráli jsme dvojzápas 2x13 minut. Začali jsme výborně, když po 2 minutách jsme poprvé skórovali. Prakticky celou dobu jsme diktovali hru a krásnými kombinacemi jsme dávali gól, za gólem. Byli vidět krásné kombinační akce s přihrávkami i na jeden dotek. Zpočátku nám dělalo problém umístit míč do malé branky, ale časem jsme na to přišli. Oba zápasy jsme zaslouženě vyhráli 10:1 a 8:1. Musím poděkovat celému týmu, opět se začala vyplácet tréninková příprava, bojovnost, odhodlání a týmový duch.
Góly: Matěj Salavec, Milan Mozol, Adam Kropáček, Láďa Daňo, Pavel Kováč, Roman Dostálek, Petr Škoda, Ondra Machala.
Sestava: Matěj Salavec, Adam Kropáček, Milan Mozol, Vojtěch Horák, Pavel Kováč, Petr Škoda, Roman Dostálek, Láďa Daňo, Ondra Machala. Věřím, že bude další příležitost zahrát si další přátelská utkání v mikrofutsalu a budeme pokračovat v dobrých kolektivních výkonech.
Děkujeme, trenéři Kamil a Pavel.

image
image

Mladší přípravka na halovém turnaji v Předměřicích

Mladší přípravka na halovém turnaji v Předměřicích nad Labem třikrát vyhrála a jednou prohrála - obsadila druhé místo ve skupině
Jedenáctka statečných: Míša, Tobík, Máťa, Tom, Vojta V., Sam, Péťa, Mára, Jáchym, Ráďa, Vojta S.

Výsledky našich nadějí
FC HK C 0:7 FK Vysoká nad Labem (góly: Péťa 2, Tobík 2, Ráďa 1, Sam 1, Vojta V. 1)
Lhota pod Libčany 0:3 FK Vysoká nad Labem (Sam 3)
Hoříněves 1:2 FK Vysoká nad Labem (Tobík 1, Vojta S. 1)
Černilov 3:1 FK Vysoká nad Labem Vojta V.
Odmakaná všechna utkání a kluci poznali, jaké to je, když si svojí bojovností a snahou získají podporu většiny přihlížejících diváků a fotbalových kamarádů.

image

Přátelské utkání proti Olympii HK

Mladší přípravka bez opor ročníku 2008 odehrála přátelské utkání proti Olympii HK
Hrálo se jednu hodinu ve vysokém tempu a po krásných akcích a brankách jsme se rozešli smírně 6:6.
Naše branky vsítili: Kryštof, Jáchym, Vojta S., Honza a z brány si pro dva zářezy prokličkoval Míša.
Sestava: Drábek Michal, Tachecí Kryštof, Pacák Radek, Škvrna Jáchym, Hrůša Michal, Schestag Vojtěch, Hošek Jakub, Daňo Jan a z minipřípravky si první starty připsali Vítek Jakub a Kaplan Václav.
Všem díky.  

Ml.přípravka si přivezla z Jaroměře stříbrné medaile

Z Jaroměře jsme přivezli stříbrné medaile a spoustu zkušeností, které se nám budou hodit do dalších zápasů
Na velice náročném turnaji v krásné hale v Jaroměři jsme obsadili osmé místo (medaile byly za účast a za to organizátorům turnaje moc děkujeme).

V prvním utkání jsme se hlavně seznamovali s povrchem haly a dost těžkým balónem. Prohra 1:0 s Velkým Poříčím nás trochu mrzela, celý zápas byl vyrovnaný a soupeř nám dal gól ze samostatného úniku. To jsme ještě netušili, že branka soupeřů pro nás bude zakletá.
V druhém zápase jsme se rvali jako lvi, ale proti suverénnímu vítězi turnaje SK Rozkoš Česká Skalice jsme měli pramálo šancí. Výsledek 6:0.
Potom přišel náš první a poslední bod v turnaji za remízu 0:0 (vychytaná 0 Míši) proti MFK Nové Město n. M. Šance na vstřelení branky byla na obou stranách, ale remíza určitě spravedlivá. A teď nás čekali čtyři zápasy: FK Náchod, FK Jaroměř, FK Pardubice a FC Hlinsko. Z těchto soupeřů šel trochu strach, podle výsledků ale i podle bouře, co byla slyšet z kabin, když kluci nehráli podle představ trenérů.
Čtvrté utkání, prohra s FK Náchod 2:0. Našim nebylo co vytknout, bojovnost tam byla a soupeřova branka byla prostě zazděná.
Po pátém zápase jsem se trochu na naše hvězdičky rozzlobil, v zápase mi chybělo větší nasazení a přišlo mi, že jsme utkání odchodili. Podlehli jsme domácím FK Jaroměř 2:0, určitě i má chyba, trochu jsem zamíchal sestavou a nebylo to pravé ořechové.
V šestém utkání jsme se po našem sehraném rohu konečně mohli radovat ze vstřeleného gólu (Tobík), odnesly to Pardubice, a kdyby správně fungovala časomíra (která dvě minuty stávkovala), tak jsme vyválčili další bod. Takhle jsme prohráli 2:1 gólem z poslední minuty.
Poslední náš zápas na turnaji skončil 1:0 pro FC Hlinsko, které do nás bušilo celých 12 minut a my jsme se za celou dobu ani nepodívali na soupeřovu půlku, ale co předváděla naše mladá letka, Jáchym, Ráďa, Valča, Vojta S. (nejmladší na turnaji), s vyceněnými zuby nevynechali jediný souboj a rvali se jako o život s o rok až dva staršími hráči soupeře.
Za FK Vysoká se statečně bili: Míša, Tom, Tobík, Matěj, Vojta, Valča, Sam, Péťa, Ráďa, Jáchym a Vojta.
I když jsme se umístili na posledním místě, určitě jsme ostudu neudělali a před výkony našich dětí smekám.
Díky rodičům za perfektní podporu v hledišti a i za dobrůtky do kabiny
Libor

image

Suma sumárum podzim. část sezóny 2016 ml.přípravky

Za FK Vysoká se fotbalem bavili:Drábek Michal, Kopiště Samuel, Novotný Tomáš, Schmidt Matěj, Čermák Tobiáš, Podlipný Marek,Zykl Petr, Sotona Sebastian, Škvrna Jáchym, Pacák Radek, Kleibrt Ondřej, Daňo Jan, Handlová Valentina, Schestag Vojtěch, Vítek Vojtěch, Tachecí Kryštof, Hrůša Michal, Hošek Jakub.
A s tímto stádečkem velice snaživých fotbalistů a jedné fotbalistky jsme v 17 mistrovských zápasech 4x (těsně prohráli), 13x vyhráli, dostali jsme 39 gólů a 130 jsme jich dali.
Podle mě parádní. Je vidět za všemi pořádný kus práce (výborná tréninková morálka) a moc díky Honzovi Krutišovi, jak připravil nejmenší na přechod k nám do mladší přípravky, kde rychle zapadli do PANDA týmu a hrají v něm důležitou roli.  

image

Nové míče nám přinesly radost jenom částečnou

V sobotu sehrála starší přípravka svůj poslední podzimní dvojzápas s FC HK dívky.
Na utkání jsme dostali dva úplně nové kvalitní "zápasové"míče, na které se hráči velmi těšili. Začali jsme dobře. Šli jsme za chvíli do vedení, které jsme postupně navýšili až do stavu 5:1.
Pak jsme ale nepochopitelně začali dělat jednu hrubou chybu za druhou, až soupeř 4 minuty před koncem vyrovnal na konečných 5:5. Bohužel, to se také stává. Včetně toho, že si trenér vytrhal další již i tak řídnoucí vlasy. :-))
V šatně před druhým zápasem ale bylo dost bouřlivo... Pokud si hráči budou svoje chyby pamatovat a budou se snažit je už nedělat, tak to je v pořádku. V šatně jsme si všichni slíbili, že ten druhý zápas vyhrajeme. Však také naši zdravě naštvaní hráči na soupeře vlítli a začali střílet jeden gól za druhým. Svůj slib z šatny splnili a vyhráli jsme 10:3.
Určitě nejlepší dvojzápas podzimu odehrál Adam, který vstřelil 4 góly a měl několik pěkných akcí po své čáře, kdy se nesnažil jenom střílet, ale i přihrát před branku. Díky absenci nemocného Fídi dobře odehrála na jeho místě celý dvojzápas bez střídání Maruška, která udělala za podzim velký pokrok. V posledním utkání si už dovolila zkoušet i kličky a po jedné z nich krásně prošla přes půl hřiště mezi dvěma dalšími soupeři a škoda, že vystřelila zbytečně brzy a nezkusila jít ještě dál. Mohl z toho být i zasloužený gól. Chce si to více věřit a být zdravě drzý, to ale přijde zkušenostmi. Měli jsme jenom jednoho hráče na střídání a ne jen proto je třeba všem hráčům za sobotní výkon poděkovat.
Martin Machala

9. kolo Okresního přeboru MLADŠÍ PŘÍPRAVKY

Poslední podzimní kolo na hřišti hradecké Olympie jsme jednou prohráli a jednou vyhráli
SESTAVA: Drábek Michal, Schmidt Matěj, Novotný Tomáš, Vítek Vojtěch, Zykl Petr, Daňo Jan, Čermák Tobiáš, Pacák Radek, Škvrna Jáchym a Podlipný Marek.
V prvním zápase jsme po velkém boji o jeden gól prohráli s dobře hrající Probluzí 3:2. Oba naše góly dal náš nejlepší střelec Tobík.
Poslední venkovní podzimní zápas jsme si všichni užili a kluci se bavili fotbalem. To je to nejdůležitější, o co nám jde. Porazili jsme Dohalice 11:1 a ve hře byly vidět povedené kombinace, přihrávky a spousta střel na i mimo branku. Zařízení trefil: Míša (1), Matěj (1), Mára (1), Honza (1), Ráďa (1), Tobík (3) a Vojta (3).
Všem moc děkuju za dosavadní tréninkovou docházku.
Teď se jen dobře připravit na halovou sezónu, kde odehrajeme ještě do konce roku čtyři turnaje (Jaroměř, Předměřice, Vysoká nad Labem a Vysoké Mýto) a dva přípravné zápasy v naší hale ve Vysoké.
Libor  

image

Terezka Novotná nás úspěšně reprezentuje!

Terezka Novotná v pátek 28. 10. 2016 absolvovala jednodenní přípravný kemp v Třebši, kde se vybíraly nejlepší dívky z celého Královéhradeckého kraje.Terezka uspěla a byla vybrána do výběru Krajského fotbalového svazu Královéhradeckého kraje ve věkové kategorii U-12 (mladší žákyně). Její bojovnost, píle, nasazení, kolektivní spolupráce a pokora, je příkladem pro všechny hráče a hráčky. Od nás velká gratulace, je to pěkná reprezentace našeho vysockého fotbalu a je to motivace i pro ostatní naše hráče, aby se v dalších turnajích a zápasech objevil i někdo další z našeho týmu FK Vysoká nad Labem.
Děkuji, trenér Kamil.

Vítězství mladších žáků nad FC Slavia HK

Mladší žáci hráli ve středu proti týmu FC Slavia HK. Začali jsme výborně, když po 15 minutách jsme vedli 2:0 po zásluze Romana Dostálka a Pavla Kováče.
Bohužel v posledních 10 minutách jsme polevili na důrazu, když ze 4 střel na branku, jsme dostali 2 góly. Po 1. poločase byl stav 2:2.
O přestávce jsme nabádal tým, aby hrál více kombinačně po stranách a byl důraznější v osobních soubojích a vyplatilo se to. Ve 2. poločase jsme byli důraznější, více jsme stříleli na branku, přihrávali si, soupeř vystřelil na branku pouze 3x a nevytvořil si gólovou situaci. Naše hra přinesla ovoce, když v 50 minutě Ondra Machala dal vítězný gól na 3:2. Musím poděkovat celému týmu za bojovnost, odhodlání a týmový duch.
Sestava: brankář Standa Kolman, dále Tereza Novotná, Matěj Salavec, Milan Mozol, Matyáš Kučera, Vojtěch Horák, Jan Morávek, Petr Škoda, Pavel Kováč, Roman Dostálek, Eliška Netolická, Ondra Machala. Věřím, že budeme dále pokračovat v dobrých výkonech.
Děkuji celému týmu, trenér Kamil.  

image

Přivezli jsme dvě cenná vítězství ze Stěžer

V pátek starší přípravka hrála ve Stěžerách. Náš soupeř měl před tímto dvojutkáním v tabulce stejně bodů jako my, takže se dal čekat vyrovnaný a nelehký souboj. Naše mužstvo ale předvedlo určitě nejlepší a také fotbalově nejhezčí výkon podzimu.První zápas jsme vyhráli 6:4 a druhý 6:3. Na rozdíl od většiny odehraných zápasů jsme v těchto obou utkáních šli do vedení a to jsme si až do konce nenechali vzít. Podržel nás Tomáš v brance, který několikrát dobře vyběhl a znemožnil soupeři skórovat. Velmi dobře se uvedl Vojta Vítek z mladší přípravky. Vojta mě v průběhu minulého domácího zápasu u postraní čáry jako divák tahal za bundu a říkal mě, že chce taky hrát. Hrál tedy ve Stěžerách a hrál velmi dobře. Spolu s Tobíkem a oběma Ondry si několikrát pěkně přihráli a byly z toho pěkné akce. Je jenom škoda, že Vojta neproměnil jednu ze svých šancí, které měl. Gól by si určitě zasloužil. On se ale dočká. Bylo dobré, že se i ostatní snažili o zpracování míče a následně o přihrávku a ne jenom o bezcílné odkopávání. Přesně, jak to pilujeme na trénincích. Ono se to vždy nepovede, ale musí se to zkoušet, jinak se to nenaučí. Tréninky v tomto týdnu budou. V úterý akorát již začne v 16,30 (!), v pátek je normálně od 16,00.
Martin Machala  

7. kolo Okresního přeboru MLADŠÍ PŘÍPRAVKY

V sestavě: Drábek Michal, Kopiště Samuel, Novotný Tomáš, Pacák Radek, Čermák Tobiáš, Schestag Vojtěch, Vítek Vojtěch, Handlová Valentina, Podlipný Marek, Zykl Petr.
První utkání proti společnému týmu Předměřic a Lokomotivy HK jsme po kvalitním výkonu od všech hráčů, co se vystřídali na hřišti, vyhráli 7:2, po poločase 5:1. Kluci a slečna si v zápase přihrávali a i když soupeř vůbec nehrál špatně, došli jsme k dalšímu vítězství.
Druhý zápas proti silnému soupeři z hradecké Slávie jsme po boji prohráli 4:3 (2:2), dostávali jsme se do spousty šancí, ale chybí nám potřebný klid v zakončení (ale na tom pořád při tréninku pracujeme).
V prvním zápase skórovali: Mára, Péťa, Vojta S. a po dvou gólech Tomáš s Vojtou V.
Ve druhém dvakrát Sam a jednou Tomáš.
Libor  

Derby dopadlo nerozhodně

V sobotu se hrálo "derby" starších přípravek s naším sousedem z Třebše.První zápas jsme prohráli 5:7, ale druhý jsme naopak 9:7 vyhráli. Soupeř byl většinu času fotbalovější. Na rozdíl od nás si většina jejich hráčů uměla a nebo se aspoň snažila přihrát mezi sebou a povedlo se jim i pár pěkných kombinačních akcí. Bohužel, naši hráči mají pořád vsugerovaný jenom styl kličkovat a zase kličkovat – resp. se o to pokoušet... Takto se ale fotbal hrát nedá, tedy dá, ale jenom s podobně "hrajícím" mužstvem. Pokud narazíme na soupeře, který si už umí přihrát, tak se s nimi bude čím dál tím hůř hrát a budou nás přehrávat. Přihrávka hru velmi zrychlí a hlavně zjednoduší. Nepřihrajeme si a na góly se moc nadřeme. Vyplynou spíš z našich individuálních akcí jednoho či dvou hráčů a zbytek je z naší bojovnosti. Tu zase ale máme příkladnou a je třeba za ni kluky pochválit! To, jak dokázali obrátit vývoj utkání ve druhé půlce druhého zápasu – smekám klobouk! První poločas jsme prohráli 4:6, ale ve druhé půlce jsme dali 5 gólů a jenom 1 dostali a zaslouženě jsme vyhráli. Gratulace patří také Vojtovi Čmedlovi, který dal svůj první gól za starší přípravku.
Martin Machala  

Mladší žáci si vyšlápli na první tým v soutěži

Mladší žáci hráli v pondělí s týmem FC dívky HK, který vede tabulku mladších žáků.
Začali jsme výborně, když v 10 minutě svým důrazem získal na soupeřově polovině hřiště míč Pavel Kováč, a krásnou střelou skóroval. Bohužel gól nám nebyl uznán, neboť se měl Pavel dopustit faulu.
Ještě musím podotknout, že v 1. poločase nenastoupil hlavní rozhodčí a zápas pískal domácí trenér pan Hruška "také se to projevilo na průběhu hry". Ve 20. minutě se uvolnila kapitánka soupeře a krásnou ranou vstřelila gól. Po prvním poločase jsme tak prohrávali 0:1. Tým se ale nevzdával a v 2. poločase začal více bojovat, kombinovat přihrávkami, a to se vyplatilo. Ve 40 minutě po krásné akci, kterou založil Adam Kropáček, uvolnil Pavla na polovině hřiště a ten běžel sám na bránu. Tentokrát nám byl gól uznán a vyrovnali jsme na 1:1. Měli jsme i další šance dát vítězný gól, ale zápas nakonec skončil remízou 1:1. Musím poděkovat celému týmu, opět se začala vyplácet tréninková příprava, bojovnost, odhodlání a týmový duch.
Sestava: brankáři Filip Šic a Standa Kolman, dále Tereza Novotná, Matěj Salavec, Adam Kropáček, Milan Mozol, Matyáš Kučera, Vojtěch Horák, Jan Morávek, Pavel Kováč, Petr Škoda, Roman Dostálek, Eliška Netolická, Tomáš Šic. Věřím, že budeme dále pokračovat v dobrých výkonech.
Děkuji, trenér Kamil.  

Dobili jsme pevnost a odvezli si body

Starší přípravku čekal v sobotu zatím nejtěžší dvojzápas se suveréním lídrem naší tabulky v Malšově Lhotě.
Ti zatím z 10-ti odehraných zápasů 9x vyhráli a pouze 1x byli poraženi (!), doma ještě neztratili ani bod a po zásluze vedou tabulku.
Asi jsme nastoupili se zbytečným respektem k soupeři a nebo nám zkrátka začátky zápasů nevycházejí a tak jsme první poločas prohráli 1:3.
Ve druhém poločase ale v našem mužstvu bouchly saze a děly se věci nevídané.
Nastříleli jsme soupeři 7 (!!!) gólů, dostali už jenom 2 a po zásluze jsme celý zápas vyhráli 8:5!!!
Začátek druhého zápasu byl ale zase jako přes kopírák toho prvního. Dostali jsme jednoduché góly a rychle jsme prohrávali.
Skóre narostlo až na hrozivých 3:6 a vypadalo to, že si odvezeme "jenom" 3 body za jednu výhru.
Bojovnost a odhodlání jsou ale naší velkou devízou. Dali jsme dva góly rychle za sebou a poslední minuty byly drama hodné velkého zápasu. My jsme chtěli vyrovnat, soupeř ubránit a ještě se pokoušel o nebezpečné protiútoky. Byly to nervy, které asi víc než hráči prožívali diváci-rodiče okolo hřiště a lidé v okolních domcích si museli myslet, že se tam hraje finále mistrovství světa...
Dvě minuty před koncem Tomáš Šic utekl po pravé straně. První jeho střelu brankář ještě vyrazil, ale na Tomovu dorážku už nestačil. Zbylé dvě minuty byly infarktové, ale už se nic nezměnilo a utkání skončilo nerozhodně 6:6. Malšova Lhota doma ještě neztratila ani bod. My jsme si ale tu jejich pevnost v sobotu po zásluze dobili a 4 body jsme si odvezli.
Moc velká gratulace celému týmu!
Martin Machala

6. kolo Okresního přeboru MLADŠÍ PŘÍPRAVKY

Na hřišti hradecké Olympie naše panďata okusila výhru i prohru
sestava: Drábek Michal, Schmidt Matěj, Novotný Tomáš, Kopiště Samuel, Kleiber Ondřej, Schestag Vojtěch, Vítek Vojtěch, Handlová Valentina, Zykl Petr, Sotona Sebastian, Tachecí Kryštof, Daňo Jan a na přátelák dorazili Hošek Jakub a Hrůša Michal.
Prvním zápasem jsme navázali na vítěznou šňůru a porazili RMSK Cidlinu 7:4, po poločase 5:3, po gólech Sama (3), Sebíka (1), Vojty Schestaga (1) a Honzíka (2). Moc pěkné utkáni se šancemi na obou stranách, příkladná bojovnost všech na hřišti.
Druhý zápas na nás vlítli kluci z Prasku a než jsme zjistili, že se už hraje, prohrávali jsme 0:3. Soupeř byl hodně šikovný a hrál moc pohledný fotbal, do druhého poločasu jsme nastoupili s chutí něco s výsledkem udělat, výsledek 1:1 v druhém poločasu ukazuje naše zlepšení, čestný gól dal Tomáš Novotný. Konečný výsledek - prohra 1:4. Nic se neděje...ve fotbale přicházejí i porážky.
Ve vyrovnaném přáteláčku s hradeckou Olympií se gólově prosadili: Sebík, Péťa (2), Míša, Sam a oba Vojtové.
Libor

PANDÍ SMEČKA DVAKRÁT VYHRÁLA V NEPOLISÍCH

5. Kolo Okresního přeboru MLADŠÍ PŘÍPRAVKY
V sestavě: Míša, Tobík, Matěj, Tomáš, Mára, Jáchym, Sam, Ondra a dva Vojtové.
Je vidět, že spolu už nějakou dobu trénujeme a hrajeme, kluci se snaží a odměnou jim jsou zápasy, které zatím vyhráváme. Dnes jsme 11:1 (5:0) porazili Nepolisy po gólech – Sama, Tomáše (2), Matěje, Vojty S., Tobíka (3) a Vojty V. (3) a ve druhém zápase Lovčice 7:0 (3:0), kde se o góly podělili - Sam, Vojta S., Tobík (3) a Vojta (2). Trochu mi chyběla větší bojovnost, která by nám mohla chybět, až přijdou silnější soupeři, ale jsme na vítězné vlně, tak plujeme dál.
Libor

image

Starší přípravka převálcovala Slavii HK

V sobotu hrála starší přípravka dvojzápas s hradeckou Slávií. V obou utkáních jsme výrazně dominovali, první jsme vyhráli 12:2 a ten druhý 10:1. Sluší se přiznat, že soupeř měl v brance náhradníka, protože brankář jim na utkání nepřijel... To mohlo ovlivnit některé jejich obdržené góly, ale už ne to, že jsme v poli měli výraznou převahu. O přestávkách jsme všem hráčům říkali, že to je utkání, kde je možné si v klidu zkoušet kličky a přihrávky, což se ne vždy dařilo realizovat před zažitým "nakopáváním" míčů bez myšlenky, či adresáta. Je to samozřejmě úkol pro tréninky. Bez trénování a drilování se to bohužel nedá naučit. Základ ale je na trénink vůbec přijít – jednou týdně to určitě nestačí...
Martin Machala  

ČERNÁ BÍLÁ TO JE PANDÍ SÍLA

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA ve 4. kole Okresního přeboru dvakrát porazila Stěžery.
V sestavě: Drábek Michal, Novotný Tomáš, Schmidt Matěj, Čermák Tobiáš, Podlipný Marek, Škvrna Jáchym, Pacák Radek, Daňo Jan, Tachecí Kryštof, Schestag Vojtěch, Handlová Valentina, Hrůša Michal, Hošek Jakub, Vítek Vojtěch.
První zápas proti Stěžerám B - zasloužená výhra 5:3, poločas 1:1 po gólech Tobíka a Jáchyma. Do týmu zapracováváme nové mladé hráče, kteří se snaží vyrovnat služebně starším, sehrání bude chvilku trvat, ale snaha se všem nedá upřít.
Druhý zápas proti Stěžerám A – náš tým vyhrál po gólech Tomáše, Rádi, Vojty S. a Tobíka 8:3, když v poločase jsme vedli 5:2.
Třetí přípravný zápas byl proti kamarádům z Olympie. Nešlo zde o výsledek, ale o to, abychom si všichni zahráli a vyzkoušeli další věci, které děláme na tréninku. To se povedlo. Svůj první gól dal Honzík Daňo. Gratuluji a jen tak dál.
Moc děkuji divákům za výbornou kulisu, paráda.
Libor Drábek

Ve čtvrtek hrála starší přípravka dvojzápas ve Smiřicích

Ve čtvrtek hrála starší přípravka dvojzápas ve Smiřicích. Fíďa jako správný kapitán stihnul odpolední kroužek i oba zápasy a ještě byl oporou našich zadních řad.Bohužel první zápas se nám moc nepovedl a prohráli jsme 3:8. Zvlášť vepředu jsme si nedokázali udržet a ani přihrát balón, který jsme velmi často ztráceli a z protiútoků jsme dostávali laciné góly. Za druhý zápas, ale celé mužstvo zaslouží velkou jedničku! Dvakrát jsme prohrávali o dva góly, ale pokaždé se nám podařilo vyrovnat a nakonec 3 minuty před koncem Ondra Zeman vstřelil vítěznou branku. Zápas jsme zaslouženě vyhráli 6:5. V tomto druhém zápase jsme hráli už více kombinačně, hráči se snažili přihrávat a některé akce, které spolu sehráli Ondra M. s Tobíkem a Ondrou Z. roztleskaly rodiče na tribuně. Velmi cenné je to, že se nám zase po nepovedeném prvním zápase povedlo sehrát ten druhý kvalitativně lépe a vyhrát ho a hlavně všichni hráči měli chuť se poprat o vítězství, což se cení! Znovu se nám ale promítlo, že je nutné na tréninku pilovat základy fotbalu – zpracování balónu a přihrávky, bez toho hrát fotbal nejde.
Martin Machala  

První vítězství mladších žáků v začátku sezóny

Góly dávali: Pavel Kováč 3, Petr Škoda 2, Roman Dostálek 1.
Sestava: brankáři Filip Šic a Standa Kolman, dále Tereza Novotná, Adam Kropáček, Milan Mozol, Matyáš Kučera, Ondra Machala, Pavel Kováč, Petr Škoda, Roman Dostálek, Ondra Zeman, Tomáš Šic.
Věřím, že budeme dále pokračovat v dobrých výkonech a navážeme na poslední vítězství.
Děkujeme všem, trenéři Kamil a Pavel.  

image

V sobotu hrála starší přípravka doma s týmem Probluz

Soupeř nás v prvním zápase pořádně zaskočil. Hned z prvého útoku jsme dostali gól (!!!) a potom následovaly rychle další dva.
Potom jsme se teprve probudili a začali vývoj zápasu korigovat.Snížili jsme na rozdíl jednoho gólu na 4:5, ale bohužel jsme dostali další dvě velice laciné branky a celý zápas jsme prohráli 4:7.
V šatně před druhým zápasem jsme klukům (a sobotnímu kapitánovi Marušce :-)) říkali, že se začíná znovu od nuly a ať na tento zápas zapomenou. Vypadá to, že nás poslechli. Úvod druhého zápasu tentokrát pařil nám a to hlavně díky Tomášovi Šicovi, který vstřelil 3 góly za sebou a dal svůj první hattrick! Velká gratulace Tome!
Soupeř se snažil korigovat a nechával na hřišti svoji nejsilnější sestavu. Na to jsme reagovali podobným způsobem, střídali jsme základní pětku jenom jednotlivě na vydýchání a hned se hráči vraceli zpět na hřiště.
Povedlo se nám takto zápas dotáhnout vítězně do konce a vyhráli jsme zaslouženě 7:5.
Ponaučení pro příště – chce to na zápas přijít opravdu minimálně půl hodiny před začátkem, abychom se všichni stihli pořádně rozcvičit a "probudit"... Další zápas hrajeme netradičně už ve čtvrtek 22. 9. v 17:00 hod ve Smiřicích.
Martin Machala

Výborné výkony MLADŠÍ PŘÍPRAVKY ve 3. kole

Výborné výkony MLADŠÍ PŘÍPRAVKY ve 3. kole Okresního přeboru
Dnes na turnaji mladší přípravky v Roudnici jsme změřili síly v prvním zápase s Lhotou pod Libčany.V tomto zápase jsme měli převahu a vyhráli jsme zaslouženě po brankách Míši Drábka (1), Toma Novotného (3), Jáchyma Škvrny (1), Tobíka Čermáka (2) a Vojty Schestaga (1) 8:3 (5:3). V druhém utkání jsme se utkali s domácí Roudnicí a po jednoznačném průběhu utkání kluci nastříleli 17 gólů a zvítězili 17:1 (8:0), po gólech Sama (3), Tomáše (2), Matěje (3), Jáchyma (1), Tobíka (3) a Vojty (5).
Hráli jsme v sestavě: Michal Drábek, Jan Daňo, Samuel Kopiště, Tomáš Novotný, Radek Pacák, Marek Podlipný, Matěj Schmidt, Jáchym Škvrna, Tobiáš Čermák a Vojtěch Schestag.
Za dnešek si kluci zaslouží velikou pochvalu, protože ve všech utkáních makali a zkoušeli věci z tréninků, které se učíme. A díky tomu přišla zasloužená vítězství.  

Starší přípravka odehrála další dvě mistrovská utkání

Starší přípravka odehrála v sobotu 10.9 svoje další dvě mistrovská utkání, tentokrát v Cerekvici. První jsme vyhráli 15:0 a ten druhý 14:0.O výsledné skóre nyní až tak nešlo. Soupeř evidentně teprve buduje svoje mužstvo a tak jsme tyto zápasy mohli pojmout jako velmi dobré přípravné zápasy s vyzkoušením mnoha herních variant. Gólů bychom dali určitě mnohem více, ale nemělo to smysl. Radši jsme hráčům říkali, aby se nebáli zkoušet dělat kličky i když jim třeba nevyjdou, to vůbec nevadí a hlavně také přihrávat a kombinovat. Bylo pěkné, že hráči potlačili svoje ego jenom dávat góly a místo střel se opravdu o kombinace snažili. Moc musíme poděkovat hráčům mladší přípravky Tobíkovi a Máťovi, kteří i když dopoledne hráli turnaj, tak nám odpoledne přijeli pomoct! Měli jsme totiž původně zase bohužel jenom jednoho hráče na střídání... Takto již byli tři a bylo to znát, hlavně v tom velkém vedru. Oba dva kluci hráli velmi dobře a také dali svoje premiérové góly za starší přípravku. To je premiéra jako hrom a moc jim k tomu gratulujeme!

2. Kolo Okresního přeboru MLADŠÍ PŘÍPRAVKY

Tři krásné sobotní výhry na domácím hřišti (12:0, 14:1 a 8:4).Naši hráči si zastříleli a zakombinovali, parádní přístup ke všem zápasům a i tréninkům, sešla se nám tu dobrá parta, tak hrrr k dalším společným zážitkům.
Všem díky.
Sestava: brankář Míša (6 gólů), obránci Tobík (15), Matěj (1), Tomáš (3), Mára (2) a útočníci Sebík (2), Valča (3), Jáchym (1), Ráďa (1) a čekatelé na gól (a bylo k nim hodné blízko) Honza s Ondrou.  

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA porazila FC Hradec dívky 6:1

Na úvod sezóny MLADŠÍ PŘÍPRAVKA porazila FC Hradec dívky 6:1 góly Sama 2, Tobíka 3 a Rádi. Ve druhém zápase, po velkém boji, jsme podlehli Novému Hradci 5:3, kdy se o naše góly postarali Mára a Tobík 2.V tomto zápase se ukázal týmový duch a i za nepříznivého stavu kluci makali, zkoušeli nové kličky a snažili se i přihrávat. Bylo vidět, že si něco z letní přípravy (třídenní soustředění a pravidelná účast na tréninkách) odnesli.
Kluci jsou moc šikovní a jsem na ně hrdý, jedeme dál, jen tak dál.  

image

Sobota 3. 9. 2016 zápas starší přípravky

V sobotu hrála naše starší přípravka svoje první dva soutěžní zápasy letošního ročníku s Lokomotivou HK.První zápas jsme s přehledem vyhráli 5:3, kdy v 5 minutě Ondra Zeman krásně z dálky trefil horní růžek branky, potom už následovali další 3 góly Ondry Machaly a 1 gól Tomáše Šice. Je škoda, že v druhém zápase se projevilo, že jsme měli na střídání pouze 1 hráče na rozdíl od soupeře, který mohl střídat celou pětku a v podstatě nás uběhali. K tomu si na začátku utkání Ondra M. natáhnul kolení vazy a dohráli jsme tudíž bez střídání. Druhé utkání skončilo naší porážkou 1:4, náš gól dal ještě před zraněním Ondra M. Soupeř to byl určitě hratelný, ale je nutné, aby jsme měli na střídání aspoň 4 hráče... Moc kluky chválím za to, jak hlavně v druhém pro nás nepříznivém zápase bojovali! A rodiče za povzbuzování :-))
Martin Machala

Turnaj MLADŠÍ PŘÍPRAVKY ve Lhotě pod Libčany

Turnaj MLADŠÍ PŘÍPRAVKY ve Lhotě pod Libčany
Protože jsme se na letním soustředění dobře připravili a hráči se sehráli, vybojovali jsme na turnaji ve Lhotě pod Libčany krásné 3. místo.
Za Vysokou bojovali: Michal, Tobík, Tomáš, Valča, Mára, Ráďa, Jáchym, Sam, Péťa, a Matěj.
!!!!Omlazenému týmu GRATULUJEME!!!!  

image

Krásné třetí místo MLADŠÍ PŘÍPRAVKY na turnaji

Krásné třetí místo mladší přípravky na turnaji v Urbanicich dne 26.6.2016
Adam Lacko, Adam Bauer, Matěj Schmidt, Vojta Vítek, Viktoria Volkova, Marie Richterová, Marek Podlipný, Ondřej Zeman, Samuel Kopiště a Tobiáš Čermák nejlepší střelec turnaje (11 gólů).
Lhota pod Libčany 4:3 FK Vysoká nad Labem, góly: Ondra 1, Tobík 2.
Malšova Lhota 1:4 FK Vysoká nad Labem, góly: Sam 1, Ondra 1, Tobík 2.
Libčany 2:2 FK Vysoká nad Labem, góly: Tobík 2.
Stěžery A 5:2 FK Vysoká nad Labem, góly: Voja1, Tobík 1.
AFK Urbanice 0:2 FK Vysoká nad Labem, góly: Tobík 1, Adam 1.
Stěžery B 0:6 FK Vysoká nad Labem, góly: Sam 1, Vojta 2, Tobík 3.
Konečná tabulka:
1. Lhota pod Libčany - 20:8 - 16 bodů
2. Stěžery A - 24:9 - 12 bodů
3. FK Vysoká nad Labem - 19:12 - 10 bodů
4. Malšova Lhota - 13:12 - 9 bodů
5. Libčany - 11:14 - 8 bodů
6. AFK Urbanice - 8:14 - 6 bodů
7. Stěžery B - 5:31 - 0 bodů

image

Ondra Machala nás úspěšně reprezentoval

Ondra Machala nás úspěšně reprezentoval ve výběru OFS Hradec U-10 (starších přípravek).Byl vybrán do výběru Okresního fotbalového svazu Hradec Králové ve věkové kategorii U-10.Po několika seznamovacích trénincích, kdy se kluci potřebovali spolu seznámit a sehrát, se tým Hradce zúčastnil 19. 6. v Častolovicích turnaje výběrů ostatních OFS Hradeckého kraje. Tým Hradce postupně vyhrál nad Jičínem, Náchodem, Trutnovem a Rychnovem nad Kněžnou a po zásluze celý turnaj vyhrál. Ondrovi se celý turnaj velmi povedl. Nastřílel za celý turnaj 12 gólů a škoda, že v závěrečném zápasu mu nevyšla i poslední trefa, kdy jeho střela nůžkami přes hlavu jen těsně minula tyč branky bezmocně přihlížejícího brankáře. To by aspirovalo na nejhezčí gól turnaje a za to, mu také celý stadion i se soupeři zatleskal. Ondrovi jen o dva góly utekl titul pro nejlepšího střelce turnaje. Při závěrečném vyhlašování byl ale velmi příjemně překvapen, převzal totiž pohár pro nejlepšího hráče turnaje! Byla to pěkná reprezentace našeho vysockého fotbalu a je to motivace i pro ostatní naše hráče, aby se v dalších turnajích objevil i někdo další z našeho týmu FK Vysoká nad Labem.

BELSPORT Okresní přebor 2015/2016 - Starší přípravka

Starší přípravka hrála soutěž BELSPORT Okresní přebor 2015/2016, která má podzimní a jarní část.Hraje se systémem, každý, s každým dvojzápas, dvě mužstva proti sobě (v jeden den 1 zápas 2x20 minut, 2 zápas 2x20 minut). Okresní přebor se hrál na 2 skupiny A – městské a příměstské týmy, B – venkovní týmy. V podzimní části naše mužstvo FK Vysoká nad Labem ve skupině A skončilo na 7. místě z deseti účastníků (20 bodů, 18 zápasů, 6 výher, 2 remízy a 10 proher se skórem 51/96 branek). Prvních pět týmů z obou skupin postoupily do jarní části 2016 skupiny A. Vzhledem k tomu, že 3 týmy z podzimních skupin A, B odmítly hrát soutěž v těžší skupině A, naše mužstvo dostalo nabídku z OFS HK, hrát jarní část ve skupině A.
První fotbalový zápas jarní části se nám povedl, domácí vítězství a těsná prohra v závěru nad FC Slavia HK 5:2 a 4:5. V průběhu dalších zápasů se nám přestalo dařit, kdy v polovině jarní části jsme "zavírali bránu" této tabulky. Pak, ale přišla změna, náš tým v sobě našel velkou sílu, bojovnost, odhodlání a poslední čtyři dvojzápasy vyhrál, vždyť jsme porazili týmy, které v tu dobu byly v tabulce na průběžném 2., 3. a 4. místě (8:4, 4:4, 3:1, 5:1, 5:4, 4:3, 5:2, 9:4). Náš tým se nakonec v tabulce umístil "pod bednou", na krásném 4. místě, což je nejlepší výsledek mládeže v této kategorii (26 bodů, 18 zápasů, 8 výher, 2 remízy a 8 proher se skórem 70/72 branek). Velký dík za bojovnost, nasazení, odhodlání, morálku a týmový duch patří celému mužstvu: Tomáš Drábek, Adam Lacko, Adam Kropáček, Milan Mozol, Tereza Novotná (K), Ondra Machala (43 gólů), Roman Dostálek, Filip Šic, Tomáš Šic, Ondra Zeman, Filip Zezula, Matyáš Kučera, trenéři: Kamil Šic, Martin Machala. Výslednou tabulku naleznete v položce Bodové tabulky - Starší přípravka

image

Starší přípravka - Přátelské utkání FK Vysoká - AFK Urbanice

Středa 6.4.2016
Ve středu odehrála starší přípravka první přátelské utkání na travnatém hřišti proti AFK Urbanice.Ještě na jaře neproběhl ani první trénink na travnatém hřišti a už starší přípravka odehrála své první přátelské utkání.V prvním poločase bylo znát na hráčích, že hrají na větším hřišti a na jiném povrchu (travnatý). Hra byla pomalá, neuspořádaná. Měli jsme pouze jednoho hráče na střídání. Hrálo se 2 x 30 minut. V druhém poločase se hra zlepšila a nakonec jsme zaslouženě vyhráli 9:3. Děkujeme hráčům za bojovný výkon.
Trenéři Kamil, Martin.  

Přípravné utkání starší a mladší přípravky v sobotu 5.3.2016

Přípravné utkání starší a mladší přípravky v sobotu 5.3.2016