Minipřípravka - Jaroměř 22.12.2019

V Jaroměři se v předvánoční čas konal turnaj minipřípravek.

Každý tým si zahrál 4 zápasy a odměnou za předvedené výkony byl krásný pohár pro každého hráče/hráčku. Naše góly: 9x Páťa, 3x Sam a Šíma, 2x Domča, 1x Mára, Luki S., Bára Š., Adam a Tom. Už se těšíme na další halové turnaje!

Náš klub reprezentovali zelení (Mára, Páťa, Sam, Šíma, Domča a Luki S.) a modří (Matěj, Luki Š., Bára Š., Adam, Pepa a Tom).

Každý tým si zahrál 4 zápasy a odměnou za předvedené výkony byl krásný pohár pro každého hráče/hráčku. Naše góly: 9x Páťa, 3x Sam a Šíma, 2x Domča, 1x Mára, Luki S., Bára Š., Adam a Tom. Už se těšíme na další halové turnaje!

Příjemný vstup do roku 2020 Vám přeje kolektiv trenérů minipřípravky. -MS- 

image

image

Mladší přípravka 2. místo na turnaji v Holicích

Dne 14.12.2019 se část mladší přípravky zúčastnila silně obsazeného turnaje v Holicích, kde sehrála velmi kvalitní a vyrovnané zápasy nejprve ve skupině s FK Chrudim 1:0, SK Týniště nad Orlicí. 1:0, SK Holice modrá 5:1 a FK Pardubice 1:2.
Poté v semifinále s nasazením všech sil náš tým dokázal porazit výborné kluky z FK Mladá Boleslav, kterým jsme jako jediní na turnaji dokázali vstřelit góly.
Ve finále už nezbyly síly a prohráli jsme 0:4 s FK Pardubice.
Výbornou kulisu nám vytvořili fanynky a fanoušci z řad rodičů našich svěřenců, děkujeme.  -RS- 

image

Turnaj starší přípravky 7.12.2019 ve Vysoké n/Labem

Jako každý rok jsme uspořádali turnaj kategorii U-11 v naší hale ve Vysoké nad Labem.
Setkali se mužstva hrající královéhradeckou Krajskou soutěž:
FK Vysoká nad Labem ( zastoupená 2 mužstvy )
TJ Sokol Třebeš ( zastoupená 2 mužstvy )
FC Nový Hradec Králové
FC Slavia Hradec Králové
TJ Slavoj Předměřice nad Labem.

Turnaj měl velké tempo, spoustu fotbalových momentů. Je vidět, že každé mužstvo jde ohromně dopředu. Rodiče fandily jak jen to šlo. Určitě je to stálo spoustu sil a hlasivek ????.
Konečné pořadí turnaje:

1 místo – TJ Sokol Třebeš B
2 místo – TJ Sokol Třebeš A
3 místo – FK Vysoká nad Labem modrá
4 místo – FK Vysoká nad Labem šedá
5 místo – FC Nový Hradec Králové
6 místo – FC Slavia Hradec Králové
7 místo – TJ Slavoj Předměřice nad Labem. 

Všem hráčům, rodičům a fandům fotbalu moc děkujeme za podporu. Těšíme se na další turnaje. Tak brzy na viděnou. Ještě jednou děkujeme, trenéři FK Vysoká nad Labem  

image
image

1. místo ml. přípravky v Třebši

V dalším halovém turnaji si náš téměř nejsilněji složený tým r. 2011 s chutí zahrál a zastřílel proti okresním týmům a i přes prohru v posledním zápase jsme nakonec spokojeni hlavně s nasazením a bojovnosti našich dětí. Děkujeme všem za podporu a zejména p. Konečnému z Třebše za organizaci pohodového turnaje. Vyhlášen byl i nejlepší střelec, kterým se stal jako minulý týden u nás ve Vysoké Tomáš Rydlo.

Foto: sestava: Doubrava Dan, Šicová Veronika, Knob Alex, Svoboda Lukáš, Kolínek Josef, Rydlo Tomáš, Zykl Daniel, Strnad Tomáš, Schmidt Vojtěch  

image

Turnaj mladších přípravek Vysoká 30.11. 2019

V sobotu 30.11. 2019 jsme pořádali turnaj mladších přípravek, kdy za účasti celkem 7-mi týmů si na 60 dětí změřilo v celkem všech vyrovnaných zápasech své fotbalové dovednosti. Celý turnaj se nesl v přátelském duchu za podpory rodičů i prarodičů. Všechny naše děti mladší přípravky měly možnost si zahrát na domácím turnaji neb jsem postavili dva týmy a určitě nebude neskromné se pochlubit 1. a 4. místem našich dětí FK Vysoká nad Labem. Stříbrné medaile si odvezli kluci z FC HK U8 a bronzové hosté z TJ Slavoj Předměřice nad Labem. Všem děkujeme.
-RS-

image
image

Turnaj Minipřípravek Vysoká nad Labem

V neděli dne 1.12.2019 proběhl u nás ve Vysoké turnaj minipřípravek pořádaný naším oddílem. Náš klub reprezentovaly dva týmy - zelení (staří mazáci, ostřílení z mnoha turnajů) a modří (mladí pistolníci, co potřebují nabrat zkušenosti, když někteří šli do svých prvních ostrých bojů). Krásné akce, spousty gólů, skvělá podpora publika a naše domácí zázemí vytvořilo fajnovou atmosféru. Všichni jsme si turnaj moc užili. Každý z malých hráčů a hráček si odnesl medaile a naši zelení dokonce medaile stříbrné za druhé místo. Gratulujeme!

image

Minipřípravka na turnaji v Jaroměři (2012 a mladší)

Tak konečně jsme se dočkali a jeli na náš první letošní turnaj. Krásná hala, těžcí soupeři, naše fotbalová snaha a super vyhlašovací ceremoniál :-), to vše provázelo nedělní dopoledne v Jaroměři. Naše "starší" minipřípravka (doplněná o Radka a Jirku z mladší přípravky) sbírala cenné zkušenosti a dokázala vstřelit dva góly - Jirka a Šíma. Děkujeme za podporu rodičů, Kamile za super fotky a za týden se těšíme na náš domácí turnaj ve Vysoké. Fotbalu zdar! -MS-

image

6. a 7. kolo Krajského poháru mladších přípravek

Poslední dvě soboty jsme pořádaly zápasy na domácím hřišti, počasí nám vždy přálo, kdy nejprve 19.10. po vyrovnaných bojích s MFK Nové Město n. Metují (9:13) nám byla udělena fotbalová lekce od FK Náchod (2:23), naopak 26.10. jsme se těšili ze spoustu krásných vstřelených gólů proti soupeřům z Třebše (23:5) a FC Hradec Králové, r. 2012 (25:8).
Opět děkujeme rodičům za podporu a dětem za předvedenou hru.   -RS-  

image

4. a 5. kolo Krajského poháru mladších přípravek

Po sobotě 5.10., kdy si děti vyzkoušely hrát fotbal za chladného a deštivého počasí ve Vrchlabí, nás v neděli 13.10. zastihlo krásné slunečné počasí v Jaroměři, při kterém naše děti sehrály taktéž krásné a vyrovnané zápasy s domácím týmem FK Jaroměř, které se určitě musely líbit i hojnému počtu rodičů, kterým tímto děkujeme za povzbuzovávání a oceňování výkonu našich dětí.    -RS-  

image

5 a 6 kolo krajského přeboru st. přípravek

Dnes, první pohodový zápas proti FC Nový HK /Kratonohy/Olympie a druhý přesně proč tuto soutěž hrajeme 2x20min fotbalu nahoru dolů, spousta krásných akcí, soubojů, no prostě derby s Třebší se vším všudy, všem děkujeme za přístup a rodičům za podporu.         ????????????????????????????????????????  

image

3. kolo Krajského poháru mladších přípravek

Další zápasy sehráli fotbalisté a fotbalistky mladší přípravky za krásného slunečného počasí na domácím hřišti ve Vysoké nad Labem a porovnali své fotbalové dovednosti s týmy FC Hradec Králové U8 (21:12) a MFK Nové Město nad Metují (14:25).Jak jsme avizovali, výsledky v této soutěži neřešíme, snažíme se, aby si všechny děti zahrály a každý mohl zlepšovat své fotbalové dovednosti a užívat si samotné hry.
Sestava: dolní řada z leva: Tluka Matouš, Pilc Daniel, Částka Jiří, Strnad Tomáš, Solich Michal, Rydlo Tomáš, Schmidt Vojtěch - prostřední řada: Kolínek Josef, Feistel Tomáš, Vrbová Michaela, Šálek Matěj, Chvátal Lukáš, Svoboda Lukáš, Knob Alex, Doubrava Dan, Šicová Veronika - trenéři: Feistel Tomáš, Schmidt Roman, Solich Michal  

image

2. kolo Krajského poháru mladších přípravek

V sobotu 14.9. 2019 v Hlušicích za pěkného slunečného počasí naše děti změřily síly se silnými soupeři a to spojeného týmu RMSK Nový Bydžov a FK Chlumec nad Cidlinou a ve druhém zápase proti týmu FC Vrchlabí.
Viděli jsme plno pěkných fotbalových momentů, ale i věci, na kterých musíme dále pracovat. Děkujeme dětem za výkony a rodičům za podporu. Pro statistiku: FK Vysoká n. L. vs. RMSK NB/FK Chlumec nad Cidlinou 10:23 a FK Vysoká n. L. vs. FC Vrchlabí 18:16
Sestava: Doubrava Daniel, Feistel Tomáš, Šicová Veronika, Šálek Matěj, Knob Alex, Svoboda Lukáš, Strnad Tomáš, Tluka Matouš, Rydlo Tomáš, Solich Michal, Schmidt Vojtěch, Kolínek Josef, Částka Jiří a Zykl Daniel  

image

Ondrášovka cup pohár mládeže FAČR 2019 - 2020 (U9)

Část týmu mladší přípravky se dne 11.9. 2019 na turnaji ve Vysokém Mýtě za krásného počasí poprala o postup do daších bojů neoficiálního mistrovství ČR v mládežnických kategoriích. V 1. předkole se to povedlo umístěním mezi třemi nejlepšími a to po výsledcích:
SK Vysoké Mýto - FK Vysoká n/L 2:4
FK Vysoká n/L - TJ Svitavy 0:9
FK Spartak Choceň - FK Vysoká n/L 2:2
FK Vysoká n/L - FC Jiskra 2008 4:0
FO Lanškroun - FK Vysoká n/L 1:9
Sestava: Schmidt Vojtěch, Šicová Veronika, Doubrava Daniel, Svoboda Lukáš, Feistel Tomáš, Strnad Tomáš, Rydlo Tomáš, Kolínek Josef a Solich Michal  

image
image

Ml. přípravka FK Vysoká n. L. poprvé v kraj. soutěži

Nově nastupuje náš tým v Krajském poháru mladších přípravek, kde naše dvě družstva hrála v 1. kole v sobotu 7.9. 2019 na hřišti v Třebši proti domácím klukům z Třebše a dalšímu týmu z Trutnova. Po dohodě s trenéry nastupovola proti sobě relativně vyrovnaná družstva tak, aby se každý co nejvíce zapojil do hry a užil si fotbal, což je v této soutěži stále nejpodstatnější. Pro statistiku je zapsán celkový výsledek v součtu zápasů jednotlivých družstev a to: FK Vysoká nad Labem vs. Sokol Třebeš 20:5 a FK Vysoká nad Labem vs. MFK Trutnov 13:14

Sestava: z leva nahoře: Rydlo Tomáš, Šicová Verunka, Tluka Matouš, Šálek Matěj, Zykl Daniel, Svoboda Lukáš, Strnad Tomáš, Doubrava Daniel, Feistel Tomáš a z leva dole: Markvart Jakub, Pilc Daniel, Solich Michal, Částka Jiří, Chvátal Lukáš, Kolínek Josef a Schmidt Vojtěch

image

2 kolo Kraj. přeboru st. přípravek U-11 (skupina B)

V deštivém počasí jsme zavítali v sobotu 7.9.2019 na hřiště sousední Třebše a od 12 hodin jsme poprvé změřili síly s domácími. Strhla se bitva o každý míč a po spoustě pohledných akcí jsme se na konci radovali z přesvědčivé výhry. Druhý zápas proti klukům z Jičína by vyrovnanější. V zápase bylo hodně hezkých momentů. Bohužel nás opět trápila koncovka, ve které spálíme spoustu šancí, ale i přes těsnou prohru jsme s herním projevem spokojeni.

Sestava : Rydlo Martin, Drábek Michal, Handlová Valentina, Pacák Radek, Daňo Jan, Kaplan Václav, Škvrna Jáchym, Tachecí Kryštof, Vítek Jakub, Strnad Ondřej, Brandys David, Srpek Jan, Rydlo Tomáš, Kleiber Ondřej, Kapoun Jan, Halbich Šimon. 

Stále je co zlepšovat, tak děti naše hrrr do dalších tréninků.

image

1 kolo Kraj. přeboru st. přípravek U-11 (skupina B)

Na domácím hřišti, v úmorném vedru si všichni účastníci sáhli na dno, kluci a slečna podali kvalitní výkony, za což jim moc děkujeme.
Soupeři nám byli, TJ Slavoj Předměřice /FC Slavia HK, FK Chlumec nad Cidlinou /RMSK Cidlina.

Sestava : Rydlo Martin, Drábek Michal, Handlová Valentina, Pacák Radek, Daňo Jan, Kaplan Václav, Škvrna Jáchym, Tachecí Kryštof, Vítek Jakub, Strnad Ondřej, Brandys David, Srpek Jan, Rydlo Tomáš, Schmidt Vojtěch, Feistel Tomáš.
Všichni to jsou naši borci. ????

image

FK Vysoká nad Labem - starší žáci

Starší žáci odehráli soutěž BELSPORT Okresní přebor 2018/2019, která má podzimní a jarní část. Celkem odehráli v sezóně 20 zápasů.Celý tým prošel velkou obměnou, na začátku nás bylo 15 hráčů a konec sezóny jsme hráli pouze v 10 hráčích. Musím poděkovat i některým mladším žákům, kteří nám pomohli sezónu dohrát a vedli si velmi dobře. Naše výkonnost měla vzrůstající tendenci, kdy poslední zápasy jsme odehráli velmi dobře a vítězně.
Starší žáci odehráli 2 zimní turnaje, v Přelouči turnaj vyhráli a na domácím se umístili na 2. místě.
Vzhledem k tomu, že končím jako trenér u starších žáků a přecházím k mladší přípravce, rád bych poděkoval všem hráčům a rodičům, kteří se mnou vydrželi celých 7 let u FK Vysoká nad Labem. Jsem rád, že většina vydrží nadále hrát fotbal za naši obec a bude pokračovat v mladším dorostu. Obec Vysoká nad Labem, je jedna z mála obcí, která se snaží, aby děti měly dobré zázemí a mohly sportovat, přestože to není v dnešní době vůbec jednoduché. Jsem rad, že jsem mohl být součástí kolektivu dospívajících teenagerů ????, kteří jako kolektiv něco dokázali a doufám, že budou jednou vzpomínat, jen na naše dobré a krásné časy. Snažil jsem se být "pozitivním trenérem", mým cílem nebylo jen "vítězství za každou cenu", ale učit hráče dovednosti, pomáhat hráčům rozvinout jejich pozitivní charakterové rysy, podpora zlepšování výkonu a dlouhodobé motivaci ke sportování, ke stmelení kolektivu, např. výlety na kolech, návštěva kina a jiných společných aktivit.
Velký dík za bojovnost, nasazení, odhodlání, morálku a týmový duch patří celému týmu:
Petr Škoda, Filip Šic, Vojtěch Lídl, Tobiáš Vlček, Patrik Stoklasa, Patrik Zezula, Marek Matoulek, Jakub Šulc, Jakub Knejp, Tomáš Šic, Adam Kropáček, Matěj Salavec, Tomáš Geleta, Martin Vojtíšek, Ondra Zeman, Tomáš Drábek, Bivoj Pleskot, Michal Kubynets.
Kamil Šic  

Sumasumárum starší přípravka 2019

PŘÍPRAVKA první rok v Krajském přeboru, skončila na krásném čtvrtém místě.
V konkurenci 22. týmů z celého Královéhradeckého kraje a s velkou porci těžkých zápasů, nám naši kluci a slečna fotbalově rostli před očima.
Do zápasů se zapojilo všech 23 hráčů, širšího kádru starší přípravky a i tři šikovní kluci z mladší přípravky.

Týmy Královéhradeckého krajského přeboru:

1. SK Solnice, 2. MFK Trutnov, 3. TJ Sokol Třebeš, 4. FK Vysoká nad Labem, 5. FK Náchod, 6. FK Chlumec n /C, RMSK Cidlina, FC Vrchlabí, TJ Baník Žacléř /FC Mladé Buky, SK Jičín, MFK Trutnov 2, 1.FK Nová Paka /TJ Sokol Stará Paka, TJ Jiskra Hořice, FK Jaroměř, FC Slavia HK, SK Týniště n/O/TJ Loko Borohrádek, FC Olympia HK /FK Kratonohy /Stěžery, FC Spartak Rychnov nad Kněžnou, SK Dobruška /TJ Spartak Opočno, TJ Červený Kostelec /TJ Baník Rtyně, MFK Nové Město n/M, TJ Slovan Broumov, TJ Rasošky

Všem moc děkujeme za reprezentaci FK Vysoká nad Labem, rodičům za podporu. Přejeme pohodové prožití prázdnin a v srpnu se budem těšit na další společné nejen fotbalové zážitky. Vaši tréňové

image

Zhodnocení sezóny jaro 2019 - mladší přípravka

FK Vysoká nad Labem - mladší přípravka, r. 2010, 2011 – zhodnocení sezóny jaro 2019
Dovolím si krátce napsat pár slov okolo činnosti mladší přípravky na jaře letošního roku 2019. Myslím, že základem všeho je možnost pravidelných tréninků v odpovídajícím prostředí, což se díky sportovní hale u nás ve Vysoké daří držet i přes zimu a to že jsme na cca 20 dětí 3 trenéři, kdy se pak tréninky většinou dají zvládnout a jsou pro děti přínosem. Také počasí u venkovní sezóny nám přálo a pamatuji si snad jen jeden či dva zrušené tréninky kvůli velkému dešti či zimě. V dubnu a květnu jsme sehráli druhou polovinu soutěže Okresního přeboru mladších přípravek, kdy jsme v 9-ti jarních kolech sehráli celkem 19 zápasů a kdo nás sledoval ví, že se nám podařilo všech 19 zápasů vyhrát a vstřelit v nich 163 gólů. Nakonec jsme v součtu s podzimními zápasy obsadili v tabulce celkové 2. místo, kdy do této soutěže se zapojilo 28 týmů působících pod Okresním fotbalovým svazem HK. Na první pohled je to krásný výsledek, já toto ale nechci zveličovat, tabulka prakticky není veřejná a o všem úplně vypovídající a jak jsem už řekl, v této kategorii není prioritní výsledek, ale aby děti měly dobrý pocit z fotbalu. Na druhou stranu i děti jsou soutěživé, vnímají to a pokud jim to dělá radost, proč jim nedopřát pocit výhry. Dalším postřehem je však fakt, že se nám podařilo posunout herní projev týmu a často vídáme "hezký fotbal". Je to samozřejmě hlavně individuálním herním zlepšením každého, někdo je samozřejmě více, někdo méně šikovný, ale pokud to děti baví a sami vědí, že jim to jde lépe, tak je to jen dobře. My trenéři se snažíme pomalu i o nějakou týmovou souhru. Jako základ opět chci podotknout pravidelný trénink, protože jen tím se může dítě učit a zlepšovat. Zmíním i nominaci dětí na zápas, kterou jsem si nechal plně v kompetenci já. Vzhledem k tomu, že v této v soutěži jsme měli přihlášený 1 tým (tedy max. 10 hráčů k zápasu), je pravdou, že většinou základ do zápasů tvořily děti, které tady jsou nejdéle spolu od mini přípravky, dále pak ale byly brány další aspekty, např. samotné dovednosti, počet účastí na trénincích, přístup a chování při nich. Snažil jsem se i třeba dle soupeře, aby si aspoň v některých zápasech zahrály všechny děti.
Příští sezónu od září r. 2019/2020 , jak bylo informováno na schůzce, jsme se rozhodli přihlásit se do "kraje". Bylo tak již učiněno a to z důvodu, že většina našich dětí je r. 2011 a zůstávají v mladší přípravce a tedy by mohli být schopni hrát vyrovnaně s mladšíma přípravkami bývalých okresních měst v našem kraji, kde mají určitě větší počet dětí na výběr. Kdybychom zůstali v "okrese" hráli bychom často proti o rok i dva menším dětem a trochu by to ohledně fotbalového posunu nemělo smysl. Navíc v "kraji" se hraje zápas zároveň na dvou hřištích, tedy jeden tým je rozdělen na dvě půlky a bude možnost, že prakticky vždy by mohly hrát všechny děti, kterých včetně nových příchozích by mělo být cca 18. Moje představa je taková, že by bylo nominováno vždy alespoň 14 až 16 dětí. I v této soutěži půjde především o rozvoj fotbalových dovedností.
Nakonec poděkování všem rodičům, příbuzným, známým, že děti nejen vozí na trénink, příp. zápasy, ale všeobecně ho podporují ve fotbalové činnosti v našem klubu. Se všemi se rádi uvidíme na závěrečném tréninku 21.6. 2019 po 16h při zápase rodiče vs. děti a následné rozlučce s fotbalovou sezónou, kde můžeme probrat Vaše náměty, postřehy apod. Nějaké jídlo pití budě zajištěno, uvítáme, když někdo něco drobného na zub přinese. -RS-
Za realizační tým FK Vysoká nad Labem, mladší přípravka: Roman Schmidt, Tomáš Feistel a Kamil Šic

Turnaj r. 2011 Náchod 16.6. 2019 – 1. místo!

Poslední úspěch této sezóny vybojovala část mladší přípravky, děti r. 2011 v Náchodě, kde za účasti 7 týmů po 4 výhrách a 2 remízách ve skupinových zápasech se nakonec utkal náš tým ve finálovém zápase proti FK Pardubice.

Již poslední zápas ve skupině s FC Hlinsko byl velmi kvalitní a dramatický, kdy do finále nás posunula těsná výhra 2:1. Finálový zápas s FK Pardubice však asi dlouho nezapomeneme nejen my trenéři a děti, ale i všichni přítomní diváci, kdy i za stavu 0:3 se naše děti nevzdaly, podařilo se jim stav zápasu srovnat na 3:3 a v penaltovém rozstřelu naši střelci chladnokrevně skórovali na rozdíl od svého soupeře a tedy po penaltách 2:1 náš tým celkově zvítězil, odvezl si pohár, medaile, pěkné ceny a hlavě neskutečné a krásné fotbalové zážitky. Díky!
Konečné pořadí: 1. místo: FK Vysoká nad Labem 2. FK Pardubice 3. FK Náchod 4. FC Hlinsko 5. FC Slavia HK 6. FK Náchod 2012 7. FK Náchod dívky
Sestava vítězů: Feistel Tomáš, Rydlo Tomáš, Šicová Veronika, Zykl Daniel, Paulus Jan, Svoboda Lukáš, Schmidt Vojtěch, Solich Michal, Strnad Tomáš a Doubrava Daniel

image

Jaro 2019 mladší přípravky FK Vysoká nad Labem

V dubnu a květnu jsme sehráli druhou polovinu soutěže Okresního přeboru mladších přípravek, kdy jsme v 9-ti jarních kolech sehráli celkem 19 zápasů a kdo nás sledoval ví, že se nám podařilo všech 19 zápasů vyhrát a vstřelit v nich 163 gólů, 49 jsme jich obdrželi.
Nakonec jsme v součtu s podzimními zápasy obsadili v tabulce celkové 2. místo, kdy do této soutěže se i na jaře zapojilo 28 týmů působících pod Okresním fotbalovým svazem HK.
Na první pohled je to krásný výsledek, já toto ale nechci zveličovat, tabulka prakticky není veřejná a o všem úplně vypovídající a v této kategorii není prioritní výsledek, ale aby děti měly dobrý pocit ze hry a rozvíjely své fotbalové dovednosti. Na druhou stranu i děti jsou soutěživé, vnímají to a pokud jim to dělá radost, proč jim nedopřát pocit výhry.
Důležitým postřehem je však fakt, že se nám podařilo posunout herní projev týmu a často vídáme "hezký fotbal". Je to samozřejmě hlavně individuálním herním zlepšením každého našeho hráče. My trenéři se snažíme nejen o to, ale pomalu i o nějakou týmovou souhru. A samozřejmě svoji roli hraje všeobecná podpora rodičů, příbuzných a známých, kterým moc děkujeme a odměnou jim je radost jejich a trochu našich dětí FK Vysoká nad Labem. -RS-

image

Minipřípravka - Slavia 15.6.2019

V horkém sobotním dopoledni jsme si zahráli poslední turnaj sezóny 2018/2019. Premiéru zažila Bára Škodrnová a také Tomáš Kappl. K nim se dále přidal Vojta Škvrna, Lukáš Solich, Adam Kořének, Kuba Kadlec, Sam Krenželok, Páťa Ptáček, Mára Lidmila a Lukáš Chvátal (a samozřejmě naše Panda). Naše góly obstarali: 5x Lukáš Chvátal, 3x Páťa Ptáček a 3x Mára Lidmila. Bránu si tentokrát vyzkoušeli: Lukáš Solich, Kuba Kadlec, Sam Krenželok, Páťa Ptáček, Tomáš Kappl a Adam Kořének.

Děkujeme dětem za skvělé výkony po celou sezónu, rodičům za fantastickou podporu a přejeme všem příjemné prázdninové léto a v září (srpnu) opět na viděnou!

image

Vítězné poslední kolo Krajského přeboru

Vítězné poslední kolo Krajského přeboru starších přípravek, finálová skupina.
Kluci a slečna po slušných výkonech slaví v domácím prostředí dvě výhry nad Třebší a Chlumcem.
Gratulujeme.  

image

Memoriál Josefa Součka - Háječek 9.6.2019

Minipřípravka
Na Háječku za sluníčkového dne si minipřípravka (ve složení: Lukáš Chvátal, Jirka Částka, Mára Lidmila, Páťa Ptáček, Šimon Šnejdárek, Radek Bareš, Adam Kořének, Alex Červenka a Lukáš Solich) zahrála 6 těžkých zápasů a obsadila konečné 10.místo.

Naše góly obstarali: 8x Jirka, 2x Páťa, 1x Šimon, 1x Mára, 1x Alex a 1x Lukáš Chvátal.  

image

Minipřípravka – Kratonohy 5.6.2019

Minipřípravka (ve složení: Sam Krenželok, Mára Lidmila, Páťa Ptáček, Matěj Vrba, Dominik Vosáhlo, Šimon Šnejdárek, Radek Bareš, Adam Kořének, Kuba Kadlec a Lukáš Solich) uzavřela letní sérii miniturnajů na hřišti v Kratonohách, kde změřila síly s těmito týmy: Lhota pod Libčany, Kratonohy a Stěžery. Naše góly obstarali: 8x Páťa Ptáček, 2x Šimon Šnejdárek a 2x Mára Lidmila. Bránu si tentokrát vyzkoušeli. Sam Krenželok, Radek Bareš a Matěj Vrba.

Celkem jsme v průběhu letní série miniturnajů odehráli 14 zápasů s výsledkem: 11 výhra, 2x remíza a 1x prohra.

image

Mezinárodní turnaj Praha STRAHOV CUP 2019

Velký úspěch Starší přípravky na mezinárodním turnaji v Praze STRAHOV CUP 2019
V konkurenci 16 týmu z Německa, Rakouska, Polska, Slovenska a Dánska naši kluci a slečna obsadili třetí místo ????????.

Porci šesti obrovsky těžkých zápasů jsme odehráli v sestavě: Michal, Tobik, Vojta, Péťa, Jáchym, Vojta, Ráďa, Valča, Tom, Dominik, Jířa, Martin, Šíma, Vašek a Ondra.

V pátek jsme se byli podívat a podpořit naše starší a o trošku úspěšnější kolegy z reprezentace na Letné v kvalifikačním zápase proti Bulharsku (2:1) za přispění našich hlasivek ????.

A v sobotu byli na řadě naši kluci a slečna, aby předvedli, co v nich je a co pilujeme na trénincích. ????

V prvním zápase (rozestavení 6+1) proti týmu ze Slovenska FKP Dúbravka Bratislava jsme byli daleko lepším týmem. Po šancích, které jsme bohužel neproměnili, jsme nakonec prohráli 1:2.

Smolný vstup do turnaje.

Ach ta naše koncovka????.

Druhý zápas proti polskému týmu MKS Siechnice A jsme předvedli parádní fotbalové akce a po jednoznačné výhře 8:1 jsme oživili naděje na postup ze skupiny.

Poslední třetí zápas ve skupině proti Polákům Uczniowski Klub Sportowy jsme navázali na výkon z předešlého utkání, po povedených kombinacích jsme slavili výhru opět 8:1 a mohli se radovat z postupu do finálové skupiny.

Jupíí naše koncovka ????????????

Po návratu na hotel Alexander nás čekala parádní večeře (luxusní domácí hamburger ???? s opečeným bramborem) a naše hvězdicky to nabudilo jak slavný tataráček kolegy trenéra Františka Straky.

Zápasy finálové skupiny jsme zahájili proti fotbalové akademii FC Wroclaw A, která ve své skupině soupeře vyloženě drtila. Věděli jsme, že nás nečeká žádné lehké utkání. Soupeře jsme zaskočili vysokým presingem a šli rychle do vedení 1:0, potom se do nás moc šikovní Poláci zakousli, ale do poločasu jsme vedení udrželi.

O přestávce jsme upozornili naše borce, aby nezaspali začátek druhého poločasu. I tak jsme fofrem inkasovali hned v první minutě (1:1).

Soupeř ještě zvýšil aktivitu a snažil se rozhodnout utkání v normální hrací době a vyhnout se penaltovému rozstřelu, ale naši bojovníci se semkli a z ojedinělé akce rozhodli velice náročné utkání v náš prospěch, výsledek 2:1 jsme ubránili a mohli se radovat z postupu mezi poslední čtyři nejlepší týmy turnaje.

Zápas o finálovou čtyřku nám vzal hodně sil, a to se projevilo hned v začátku utkání o finále, kde nám byl soupeřem německý Nordberliner SC (pozdější výtěz celého turnaje). Na kluky německý jsme nestačili a po bojovném výkonu jsme prohráli 6:0 a mohli se připravovat na boj o třetí místo.

Utkání o třetí misto:

Proti polskému Sokołek Nisko jsme začali aktivně, ale i přesto jsme inkasovali po pěkné akci Poláků jako první. Naši borci ale nechtěli z turnaje odjíždět s nepopulární bramborovou medailí ???? a začali prodávat, co mají naučené z tréninků, po obratu na 2:1 mohla propuknout bronzová vysocká radost.

Tak jsme třetí no a coooooo.

Všem musíme poděkovat za přístup k celému turnaji a kladně hodnotíme i celkové ubytování a chování našich svěřenců, kteří skvěle reprezentovali náš klub. Je to prima parta a jsme moc pyšní, že je můžetme trénovat.

Vaši tréňové

Konečná tabulka turnaje:
1. Nordberliner SC ????????
2. Sportvereinigung ATP Purgstall ????????
3. FK VYSOKÁ NAD LABEM ????????
4. Sokołek Nisko ????????
5. FC Wroclaw Academy 1 ????????
6. FKP Dúbravka Bratislava ????????
7. SK Střešovice ????????
8. Fredensborg Bl ????????
9. Optimum Sport ????????
10. FC Komorów ????????
11. SKM Spišské Bystré ????????
12. MKS Slechnice 1 ????????
13. MKS Slechnice 2 ????????
14. SK Uhelné sklady ????????
15. FC Wroclaw Academy 2????????
16. Uczniowski Klub Sportowy????????

image
image
image
image
image
image
image

Krajský přebor starší přípravky

Další zápasy finálové skupiny Krajského přeboru starší přípravky ze dne 1.6.2019.
Parádní vyrovnané utkání plné soubojů a krásných fotbalových akcí, proti Třebši a trápení s proměňovaním vložených šancí proti prvnímu týmu tabulky ze Solnice.
Pozitivní je jak tato soutěž a těžké zápasy kluky posouvají dál. Jsme na kluky a slečnu moc hrdý.
Tréňové  

image

Minipřípravka – Vysoká nad Labem 23.5.2019

Minipřípravka (ve složení: Jirka Částka, Lukáš Chvátal, Sam Krenželok, Mára Lidmila, Páťa Ptáček, Alex Červenka, Matěj Vrba, Dominik Vosáhlo, Šimon Šnejdárek, Lukáš Škodrna, Kuba Kadlec a Lukáš Solich) odehrála dne 23.5.2019 další zápasy z letní série miniturnajů (tentokrát na domácím hřišti), kde změřila síly s těmito týmy: Slavia HK a Lhota pod Libčany.

Naše góly obstarali: 8x Jirka Částka, 5x Páťa Ptáček, 4x Šimon Šnejdárek a 3x Lukáš Chvátal.

Děkujeme rodičům za podporu a pomoc při organizaci akce!

image

Minipřípravka – Slavia HK 17.5.2019

Minipřípravka (ve složení: Jirka Částka, Lukáš Chvátal, Sam Krenželok, Marek Lidmila, Páťa Ptáček, Matěj Vrba, Dominik Vosáhlo, Radek Bareš, Šimon Šnejdárek a Lukáš Solich) odehrála dne 17.5.2019 další zápasy z letní série miniturnajů, kde změřila síly s těmito týmy: Slavia HK, Nový Hradec Králové a FŠ FC HK B).

Naše góly obstarali: 9x Jirka Částka, 4x Šimon Šnejdárek, 4x Páťa Ptáček, 3x Lukáš Chvátal, 2x Sam Krenželok a 1x Mára Lidmila. Famózní zákroky v bráně pak předvedli: Patrik Ptáček, Šimon Šnejdárek, Mára Lidmila a Sam Krenželok.
Sluníčkové počasí přálo fotbalu, rodičům a pohodové atmosféře !

image

Minipřípravka - Třebechovice 16.5.2019

Minipřípravka (ve složení: Jirka Částka, Lukáš Chvátal, Sam Krenželok, Marek Lidmila, Adam Kořének, Páťa Ptáček, Alex Červenka, Kuba Kadlec, Šimon Šnejdárek a Lukáš Solich) odehrála dne 16.5.2019 další zápasy z letní série miniturnajů, kde změřila síly s těmito týmy: Třebechovice, Libčany/Urbanice, Chlumec).

Naše góly obstarali: 7x Jirka Částka, 3x Šimon Šnejdárek, 3x Alex Červenka, 3x Lukáš Chvátal , 2x Páťa Ptáček, 1x Mára Lidmila a 1x Lukáš Solich.
Famózní zákroky v bráně pak předvedli: Alex Červenka, Sam Krenželok a Lukáš Chvátal.
Klukům chceme poděkovat za nasazení a fantastický výkon, rodičům za skvělou podporu a naší dvorní fotografce paní Ptáčkové za luxusní fotky.

image

Okresní přebor mladších přípravek

Okresní přebor mladších přípravek 10. až 14. kolo, 11 zápasů11 výher

Zřejmě pravidelné tréninky větší části týmu, zlepšená herní individuální činnost většiny hráčů a již patrná souhra některých z nich spolu s kvalitními přátelskými zápasy ve spolupráci s FC Hradec Králové U8 nám přineslo již na jaře ovoce v podobě předvedených výkonů, což ale neznamená, že vše je perfektní, naopak víme , kde zaostáváme, kde máme nedostatky, na čem chceme pracovat a v čem se chceme zlepšovat.
Pro statistiku dosavadních jarních zápasů Okresního přeboru mladších přípravek našeho týmu FK Vysoká nad Labem:
FC Hradec Králové C 14:2, FC Hradec Králové D 16:3, Sokol Malšova Lhota 6:3, Slavia Hradec Králové 7:1, Lhota pod Libčany 8:2, Třebeš dívky 7:4,Třebeš C 10:1, AFK Urbanice 15:1, SK Libčany 10:2, Stěžery B 6:2, Stěžery A 6:4.

image
image

Starší přípravka Krajský přebor, finálová skupina

Další turnaj finálové skupiny Krajského přeboru hostil krásný areál v Chlumci nad Cidlinou.
Konečně jsme po zlepšené výkonu, zaslouženě získali nějaké body a porazili domací tým.
FK Chlumec nad Cidlinou /RMSK Cidlina 13:14 FK VYSOKÁ NAD LABEM
a po přestřelce, prohra MFK Trutnov 20:15 FK VYSOKÁ NAD LABEM.

V Sestavě : Dominik, Míša ,Tobik , Vojta, Ráďa, Valča, Petr, Ondra, Vojta, Marek, Matěj, Honza, Vašek, Kryštof, Martin, Jirka, Tomáš a Šimon.  

image

Minipřípravka – Kobylice 25.4.2019

Minipřípravka (ve složení: Lukáš Chvátal, Sam Krenželok, Marek Lidmila, Adam Kořének, Lukáš Škodrna, Radek Bareš, Páťa Ptáček, Alex Červenka a Lukáš Solich) odehrála dne 25.4.2019 první venkovní zápasy z letní série zápasů, kde změřila síly s těmito týmy: Kobylice, Kunčice a Třebeš.
Naše góly obstarali: 9x Lukáš Chvátal, 5x Páťa Ptáček, 1x Alex Červenka a 1x Sam Krenželok. Famózní zákroky v bráně pak předvedli: Alex Červenka, Sam Krenželok a Páťa Ptáček.
Klukům chceme poděkovat za nasazení a fantastický výkon, rodičům pak za skvělou podporu.  

image

3.kolo Krajského přeboru starších přípravek

Ve 3.kole Krajského přeboru starších přípravek, kluci a slečna po bojovném výkonu porazili sousední Třebeš.
FK VYSOKÁ NAD LABEM 15 : 5 Třebeš ????.
A zatím se neumíme vyrovnat s tvrdou hrou kluků s Trutnova kdy každý souboj doprovází dohrání a odstrčení rukama jak v házené ????. (jelikož se finálová skupina hraje bez rozhodčích, tak se s tím musíme nějak vyrovnat.) FK VYSOKÁ NAD LABEM 5: 13 Trutnov ????
Stále je na čem pracovat a tyto zápasy nás posouvají stále dál.  

1.kolo finálové skupiny Krajského přeboru st. přípravek

7.4.2019 jsme v Trutnově i přes bojovné výkony nechali všech šest bodů, MFK Trutnov A 8:7 FK Vysoká nad Labem, SK Solnice 14:6 FK Vysoká nad Labem.
Nemáme se za co stydět, už je to jiný fotbal, (jsme mezi šesti nejlepšími týmy v kraji), hra je tvrdší, techničtější a rychlejší. Tyto těžké zápasy nás mohou posunout zase o kus dál, je stále na čem pracovat a chuť se zlepšovat je u kluků a slečny veliká.
Sestava: Dominik, Tomáš, Tobik, Petr, Vojta, Jirka, Martin, Honza, Michal, Jáchym, Valentina, Radek, Ondra, Vojta, Kryštof, Vašek a Tomáš.  

Minipřípravka v Semilech 31.3.2019

Minipřípravka (ve složení: Sam Krenželok, Mára Lidmila, Adam Kořének, Radek Bareš, Lukáš Chvátal, Páťa Ptáček a Alex Červenka) se rozloučila s halovou sezónou turnajem v Semilech, kde odehrála 11 utkání a vstřelila 26 gólů – 8x Páťa Ptáček, 6x Sam Krenželok, 5x Lukáš Chvátal,4x Mára Lidmila, 3x Alex Červenka. Děkujeme za podporu rodičů a už se moc těšíme ven!    

image

Březen mladší přípravky 5. a 1. místo

Poslední halové turnaje sehrála mladší přípravka, r. 2011 nejdříve dne 9.3. v Heřmanově Městci, kde za účasti 10-ti týmů náš tým FK Vysoká nad Labem po výsledcích ve skupině s FK Agria Choceň 3:0, s FC Hlinsko 1:5, s HFK Chrudim 3:0 a s SK Nemošice 0:4 v posledním zápase o umístění v dramatickém utkání porazil FC Slovan Havlíčkův Brod 4:3 a obsadil konečné 5. místo v sestavě: Strnad T., Zykl D., Svoboda L., Kolínek J., Feistel T., Knob A., Šicová V., Schmidt V. a Rydlo T.

Rozloučení s halovou sezónou se nám povedlo nad očekávání, kdy dne 24.3. 2019 jsme si vyzkoušeli umělou fotbalovou travičku v nafukovací hale v Praze - Kolodějích, kde se nám podařilo vyhrát nad všemi soupeři z okolí Prahy a to: SK Union Čelákovice 3:1, Litavan Bohutín 6:0, SK Zeleneč 4:1 a Sokol Čestice 5:1 a náš tým tedy v turnaji zvítězil po pěkném předvedeném výkonu se spousty přihrávek a přesných zakončeních všech hráčů, kdy mimo jednoho brankáře si každý dal svůj zasloužený gól. Sestava: Tomáš S., Dan Z., Vojta S., Dan D., Alex K., Verunka Š., Tomáš F. a Tomáš R.
Zároveň děkujeme rodičům za dopravu a povzbuzování svých dětí a už se těšíme na tréninky a zápasy na venkovních hřištích.  -RS-

image
image

Létající trenéři potrénovali s naší starší přípravkou

Létající trenéři potrénovali s naší starší přípravkou a všichni si to moc užili,
Trenérům moc děkujeme za ukázkový trénink.  

image

Metodický turnaj minipřípravek – ZŠ Kukleny

Minipřípravka (ve složení: Sam Krenželok, Marek Lidmila, Dominik Vosáhlo, Adam Kořének, Lukáš Škodrna, Vojta Škvna, David Bíro, Kuba Kadlec a Lukáš Solich) odehrála dne 23.3.2019 na ZŠ Kukleny další halový turnaj, kde změřila síly s těmito týmy: Stěžery, FŠ FC HK, Slavia HK a Kratonohy.
Naše góly obstarali: 1x Dominik Vosáhlo a 1x Mára Lidmila. Adam Kořének, Sam Krenželok, Mára Lidmila a Lukáš Solich si vyzkoušeli, jaké je to být brankářem a šlo jim to náramně.
Klukům chceme poděkovat za nasazení a fantastický výkon, rodičům pak za skvělou podporu.  

image

LÉTAJÍCÍ TRENÉŘI VE VYSOKÉ NAD LABEM

Podařilo se nám zajist parádní akci.
Ve středu 27.3.2019 přiletí do Vysoké nad Labem "LÉTAJÍCÍ TRENÉŘI" od FAČRu, trénink bude probíhat venku od 16:30 do 18:00 hodin se starší přípravkou, je to AKCE pro nás trenéry a pro Vás rodiče. Budeme rádi, když se této akce zúčastníte v co největším počtu.
Pro trenéry to bude inspirace pro další trénování a pro Vás určitě zajímavá podívaná.
Po tréninku bude v restauraci na hřišti probíhat diskuze.  

Mezikrajské finále zimní halové ligy v Třebši

Mezikrajské finále zimní halové ligy v Třebši za podpory Královéhradeckého a Pardubického kraje.

Zúčastněné týmy: 

OFS Hradec Králové

OFS Rychnov nad Kněžnou

OFS Svitavy

OFS Ústí nad Orlicí

OFS Náchod

Výběr OFS Hradec Králové U-10 druhé místo (za FK Vysoká nad Labem, Vojta a Míša).

Výběr OFS Hradec Králové U-11 čtvrté místo (za FK Vysoká nad Labem, Tobik, zároveň nejlepší střelec).

image
image

Halový turnaj minipřípravek

Minipřípravka (ve složení: Jirka Částka, Lukáš Chvátal, Páťa Ptáček, Sam Krenželok, Marek Lidmila, Alex Červenka, Matěj Vrba, Šimon Šnejdárek, Radek Bareš a Lukáš Solich) odehrála dne 9.3.2019 ve Vysoké nad Labem další halový turnaj, kde změřila síly s těmito týmy: Stěžery, FŠ FC HK, Hořiněves a Slavia HK.

Naše góly obstarali: 5x Jirka Částka, 1x Patrik Ptáček a 1x Alex Červenka.
Klukům chceme poděkovat za nasazení a fantastický výkon.
Na další turnaj se těšíme v sobotu 23.3.2019 v Hradci Králové na ZŠ Kukleny.

image

Halový turnaj v Heřmanově Městci 23.2.2019

Minipřípravka (ve složení: Jirka Částka, Lukáš Chvátal, Páťa Ptáček, Sam Krenželok, Marek Lidmila, Pepa Kolínek, Alex Červenka, Adam Kořének, Matěj Vrba a Lukáš Solich) odehrála dne 23.2.2019 v Heřmanově Městci další halový turnaj, kde změřila síly s těmito týmy: FK Pardubice, FK Kolín, SK Polička, FK Náchod a FC Hradec Králové.
Naše góly obstarali: 4x Pepa Kolínek a 1x Patrik Ptáček. Nejužitečnějším hráčem našeho týmu byl zvolen Pepa Kolínek. Páťa Ptáček pak byl zvolen nejlepším gólmanem celého turnaje (a to odchytal jen jeden zápas).
Na další turnaj se těšíme v sobotu 9.3.2019 u nás ve Vysoké.  

image

Zlatá sobota st. přípravky na halovém turnaji v Přelouči

Na halovém turnaji v Přelouči jsme nepoznali hořkost porážky a suverénně turnaj vyhráli. Kluci zaslouženě posbírali i všechny individuální ocenění, nejlepšího hráče, brankáře i střelce, opravdu povedený turnaj.

Na turnaji se fotbale bavili :
Dominik, Tomáš, Tobik, Vojta, Péťa, Máťa, Mára, Martin a Míša.
Výsledky našich kluků :
FK VYSOKÁ NAD LABEM 3:0 TJ Sokol Mnětice
FK VYSOKÁ NAD LABEM 2:0 FK Přelouč
FK VYSOKÁ NAD LABEM 2:0 SK Lázně Bohdaneč
FK VYSOKÁ NAD LABEM 3:0 FC Titanik Srch
Finále :
FK VYSOKÁ NAD LABEM 5:1 TJ Sokol Mnětice

image

Turnaj minipřípravek v Chrudimi

Minipřípravka (ve složení: Jirka Částka, Lukáš Chvátal, Páťa Ptáček, Sam Krenželok, Šimon Šnejdárek, Marek Lidmila, Pepa Kolínek a Vojta Škvrna) odehrála dne 27.1.2019 v Chrudimi svůj historicky první turnaj mimo naši domovskou halu.
Kluci ve všech 5-ti zápasech bojovali, rodiče fandili a všichni jsme si to moc užili. Odměnou za naše výkony byly medaile a něco dobrého k tomu.
Naše góly obstarali: Lukáš Chvátal, Pepa Kolínek a Patrik Ptáček. Nejužitečnějším hráčem našeho týmu byl zvolen Marek Lidmila.

image

Halový turnaj Makro cup mužstev mladších žáků

Dne 26.1.2019 se uskutečnil domácí halový turnaj Makro cup určený pro mužstva mladších žáků.
Turnaje se zůčastnilo 7 týmů.
FK Vysoká nad Labem měla hned dvě "želízka" v "ohni".
Tým mladších žáků v sestavě: Tomáš Drábek, Tomáš Šic, Jakub Knejp, Filip Zezula, Jakub Svoboda, Matěj Havel, Viktor Krejčík, Jiří Kerner, Ondřej Zeman
Tým starší přípravky v sestavě: Dominik Polgár, Tobiáš Čermák, Tomáš Novotný, Vojtěch Vítek, Matěj Schmidt, Jan Daňo, Marek Podlipný, Sebík Rýgl, Petr Zykl  

Celý turnaj se odehrál v duchu "FAIR PLAY" k čemuž přispěli i rozhodčí, panové Vladimír Koza a Martin Koza.
Turnaje se zúčastnily týmy:
Vysoká nad Labem-mladší žáci, Vysoká nad Labem-starší přípravka, Lhota pod Libčany, Dohalice, Červeněves/Skřivany, Třebeš dívky A, Třebeš dívky B

Turnaj byl nesmírně vyrovnaný o čemž svědčí i fakt že před posledním zápasem turnaje ani jeden z týmů Vysoké si nemohl být jistý svým umístěním i další týmy čekali jak dopadne závěrečný "mač".Zápasy turnaje nabídly přihlížejícím rodičům i trenérům krásné fotbalové momenty i hodně vzrušení,hlavně při zápasech Vysockých týmů.
Konečné pořadí vyznělo pro tými FK Vysoká nad Labem příjemně.
Mladší žáci pod vedením trenérů:Pavla Červenky a Marka Zemana obsadily krásné 2 místo.
Starší přípravka pod vedením Tomáše Škvrny obsadila 4 místo.
Kdy o umístění "našich kluků" ze starší přípravky rozhodl poslední napínavý zápas turnaje,bohužel v té době už měli oba dva týmy Vysoké zápasy odehrány.


image
image

Pestrý fotbalový víkend starší přípravky

2008čky doplněné 2009 o bod čtvrté místo na halovém turnaji mladších žáků ve Vysoké nad Labem.
V sestavě:
Dominik, Tomáš, Tobik, Matěj, Sebik, Honza, Vojta, Péťa a Mára, konfrontace proti až o tři roky starším hráčům vyšla na jedničku.

2009tky také na nepopulárním čtvrtém místě na halovém turnaji ročníku 2008 v Moravanech (asi aby to nebylo starším líto ????)

V sestavě:

Dominik, Jáchym, Vojta, Míša, Kryštof, Ráďa, Kryštof, Martin a Vašek. Turnaj odmakaný, potřebujeme trochu víc klidu v zakončení, pozitivní je že se kombinační hrou do šanci dostáváme.

Pět zástupců ve výběrech OFS Hradec Králové

U-9 krásné druhé místo.

Valča a Vojta

U-10 také druhý a postup do Mezikrajského finále, které se koná 10.3.2018 v Třebši
Míša, Vojta a Libor
Jsme na všechny kluky a slečnu hrdý, jak na sobě makaj ????.
Víkend splnil svůj účel a do ostrých zápasů se zapojilo hned 19 hráčů širokého kádru starší přípravky.
Všem veliké díky.

image
image
image

Golisimo Cup 2019 – 1. místo!

Tým FK Vysoká nad Labem, roč. 2011 překvapil na turnaji, hraného dne 19.1. 2019 v krásné hale Dašická v Pardubicích nejen samotné trenéry a možná i své rodiče, ale hlavně všechny týmy velkých měst Pardubického kraje.
Výsledky v základní skupině:
FK Pardubice 2:2
FC Hlinsko 1:3
FK Česká Třebová 2:1
FC Žďár nad Sázavou 9:0
v semifinále s FC Slovan Havlíčkův Brod 3:1
a ve finále s SK Pardubičky 5:0
Náš tým zvítězil na tomto turnaji 10-ti týmů s celkovým skóre 22:7 v sestavě: v brance Tomáš Strnad (vyhlášen nejlepším brankářem), dále Dan Doubrava (dle mého názoru nejlepší hráč tohoto turnaje), Alex Knob , Lukáš Svoboda, Josef Kolínek, Vojtěch Schmidt, Tomáš Rydlo a Verunka Šicová.
Gratulujeme a děkujeme dětem za předvedené bojovné výkony do poslední minuty ve všech zápasech a ukázku fotbalových věcí, které se učíme na trénincích.
Celkové pořadí nejlepších:
1. místo: FK Vysoká nad Labem
2. SK Pardubičky
3. FC Hlinsko
4. FC Slovan Havlíčkův Brod
5. FK Pardubice A
6. FK Pardubice B
7. FK Česká Třebová
8. FK Choceň
9. FC Žďár nad Sázavou
10. TJ Sokol Tebeš.
-RS-

image

Úspěch starších žáků v halovém turnaji - PŘELOUČ

V sobotu dne 12. 1. 2019 se starší žáci zúčastnili halového turnaje v Přelouči. Turnaje se zúčastnilo 8 týmů: SK PŘELOUČ, SK PARDUBIČKY, TJ PARAMO PARDUBICE, FK KOLÍN, SK VELKÝ OSEK, FK LÁZNĚ BOHDANEČ, TJ TUPADLY, FK VYSOKÁ NAD LABEM, SK PŘELOUČ.
Hrálo se 1x15 minut, každý s každým ve dvou skupinách.
Ze skupiny jsme postoupili, z druhého místa, když jsme jeden zápas vyhráli a 2 zápasy remízovali. Prvním soupeřem v play off byl první celek z druhé skupiny Velký Osek, nad kterým jsme vyhráli 1:0. Ve finále jsme vyhráli nad týmem TJ Paramo Pardubice a vlastně jsme si vyměnili stupně vítězství z našeho turnaje.
Celý turnaj jsme odehráli ve výborném tempu, celkově jsme hráli aktivně, důrazně, také nás podržel brankář Petr Škoda, který chytal ve výborné formě a za celý turnaj nedostal gól. "Je vidět, když se chce, tak to najednou jde". Musím vyzvednout kapitána Matěje Salavce, který obdržel individuální cenu, za nejlepšího hráče turnaje.
Konečný tabulka:
1. FK VYSOKÁ NAD LABEM
2. TJ PARAMO PARDUBICE
3. SK PARDUBIČKY
4. SK VELKÝ OSEK
5. FK KOLÍN
6. TJ TUPADLY
7. FK LÁZNĚ BOHDANEČ
8. SK PŘELOUČ
SESTAVA: brankář Petr Škoda, hráči Adam Kropáček, Patrik Stoklasa, Matěj Salavec, Tomáš Vavřička, Tobiáš Vlček, Martin Vojtíšek, Marek Matoulek, Michal Kubynets, trenér Kamil Šic.  

image

Halový turnaj mladších přípravek

V Předměřicích nad Labem dne 13.1.2019 náš tým vybojoval pěkné 4. místo po 4 výhrách(Třebeš dívky 1:0, Sokol Hoříněves 5:1, Slavia HK 4:1, Sokol Malšova Lhota 4:2) a 3 prohrách (FC Nový HK 0:1, FK Černilov 0:1, Slavoj Předměřice 1:4)Sestava: Brandys David, Paulus Jan, Kapoun Jan, Vítek Jakub, Feistel Tomáš, Šicová Veronika, Solich Michal, Rydlo Tomáš a Zykl DanielDěkujeme dětem za předvedený výkon, ale víme, že je potřeba naplno bojovat v každém zápase.  

image

Halový turnaj starších přípravek

Na skvěle obsazeném turnaji v Třebši dne 12.1.2019, kde se nám představili všichni naši budoucí soupeři v jarní finálové části Krajského přeboru, jsme skončili těsně pod bednou, na čtvrtém místě.

TJ Sokol Třebeš, (1:1 FKV)
FK Náchod, (3:1 FKV)
SK Solnice, (1:2 FKV)
FK Chlumec nad Cidlinou /RMSK Cidlina, (3:2)
MFK Trutnov, (1:1 FKV)
SK Holice, (0:4 FKV)
TJ Rosice nad Labem (1:8 FKV)
V sestavě:
Michal Drábek, Vítek Vojtěch, Novotný Tomáš, Čermák Tobiáš (nejlepší střelec 10 branek), Beran Jiří, Rydlo Martin, Schestag Vojtěch, Zykl Petr a Jan Daňo.
Konečné pořadí :
1. SK Solnice
2. TJ Sokol Třebeš
3. FK Náchod
4. FK Vysoká nad Labem
5. MFK Trutnov
6. FK Chlumec nad Cidlinou /RMSK Cidlina
7. SK Holice
8. TJ Rosice nad Labem
Jsem na na kluky moc hrdý, za předvedené výkony si zaslouží pochvalu.

image
image