PF 2022 Mladší žáci

Podzimní sezónu hodnotíme velice kladně. Chlapci a slečna odehráli v nabité sezóně Krajského přeboru 27 zápasů. Z toho se 24x radovali z vítězství a pouze 3x prohráli. Konečné skóre 107:21 mluví za vše. Vysoký počet vstřelených gólů nám zajistil krásné první místo ve skupině! Snaha, píle a týmový duch je vidět v každém fotbalovém momentě na hřišti, a to nás moc těší. Zde se držíme hesla: "Pokud budeme držet spolu, můžeme porazit každého soupeře!" Chtěli bychom také poděkovat trenérům a chlapcům ze starší přípravky, bez vzájemné spolupráce bychom těchto skvělých výsledků nedosáhli. S počtem 10ti hráčů vlastních a 5ti pomocníků z nižší kategorie si dovolíme tvrdit, že je to velice cenné vítězství. Určitě se budeme snažit výkony dětí dále rozvíjet. Na jaře nás čeká ještě těžší práce, ale jsme optimisté a věříme, že děti tuto výzvu zvládnou. ????  

image

Trojlístek na přípravném kempu výběru U-12

image

image

image

PRAVIDLA PRO REGIONÁLNÍ FOTBAL

AKTUALIZOVANÁ PRAVIDLA PRO REGIONÁLNÍ FOTBAL K 7/10/2020
rovněž na úřední desce OFS Hradec
1. Utkání se účastní nejvýše 130 osob (hráči, rozhodčí a osoby zabezpečující organizační a technické zázemí).2. Diváci mají zakázáno se fotbalových utkání účastnit; to platí i v případě1. vnitroareálových restaurací a podobných zařízení,2. rodičů, kteří neplní některou z funkcí podle bodu 1.3. Stejná omezení podle bodů 1 a 2 platí též pro tréninky.4. Za dodržení omezení podle bodů 1 a 2 odpovídá organizátor utkání.5. Tato pravidla se mohou měnit i s ohledem na avizované zpřísnění, které bude ze strany orgánů státní moci oznámeno tento pátek.

Ondrášovka cup U10 – Hlušice

V druhém předkole turnaje se náš tým utkal ve čtvrtek 24.9. 2020 v Hlušicích postupně s týmy MFK Trutnov (2:4), RMSK "Cidlina" Nový Bydžov (3:2), SK Týniště nad Orlicí (2:2), TJ Sokol Kněžmost (1:6) a FK Náchod (0:5). Ač jsme tentokráte skončili na prvním nepostupovém místě, zejména za výkony v prvních třech utkáních jsme na naše děti pyšní a i ony samy si dokázaly, že při plném nasazení to jde i proti papírově silnějšímu soupeři.
Děkujeme za podporu a fandění zúčastněným rodičům. -RS-

image

Čtyřlístek borců ve výběrech OFS

Čtyřlístek borců ve výběrech OFS U-12 a U-11 pro turnaje ve Velké Jesenici a v České Skalici 26.9.2020

image

Ondrášovka Cup – Choceň U8 (2013 a mladší) 

V úterý 23.9.2020 si výběr mladší přípravky (ročník 2013) doplněný o "mladé pušky" ročníku 2014 zahrál v Chocni na předkole Ondrášovky.

Soupeři: (Svitavy, Polička, Žamberk, Choceň a Česká Třebová). Výsledkem byly 2 výhry a 3 prohry a konečné 4.místo. Účast v soutěži byla pro naše borce zajímavá zkušenost a pro trenéry pak inspirace, na čem je třeba v dalším tréninku zapracovat. Děkujeme rodičům za podporu a fandění!   -MS-

image

Ondrášovka cup 2020, Česká Třebová U-12

image

ONDRÁŠOVKA CUP - Pohár mládeže FAČR - U10

Našemu týmu FK Vysoká n./L se podařilo v předkole celorepublikového Poháru mládeže po těžkých a vyrovnaných zápasech postoupit z druhého místa do další fáze turnaje.
Za vyčerpávající výkon našim borcům a slečně děkujeme.

image

Starší žáci po remízovém prvním poločase

Starší žáci po remízovém prvním poločase (1:1) si ve druhém otevřeli střelnici a zaslouženě zvítězili nad Malšovou Lhotou spojenou se Slavií HK 7:1, gratulujeme a hoši jen tak dál.  

image

Žákovská družstva FK Vysoká

Dne 5.9.2020 se představila obě žákovská družstva U-14 po penaltách porazili Nepolisy a U-12 přesvědčivě přehráli Hořice a těsně o gól podlehli domácímu Jičínu, určitě je na čem pracovat ale za dnešní výkon zaslouží všichni pochvalu.

image

O pohár primátora města Hradce Králové 2020

Ročník 2009 U-12 se v prvním srpnovém víkendu zúčastní velmi dobře obsazeného turnaje který pořádá FC Hradec Králové.
Jedeme získávat drahocenné zkušenosti, držte nám palce.

image

Minipřípravka - konec sezóny

Malšova Lhota - čtvrtek 25.6.2020
Díky deštivému počasí jsme museli zrušit dlouho plánovaný sobotní miniturnaj se Slavií HK a Malšovou Lhotou. Protože děti potřebují hrát, přijali jsme pozvání do Malšovy Lhoty, kde si naše děti na třech souběžně postavených hřištích krásně zahrály, když odměnou za výkony jim byla medaile a překvapení k tomu. S Malšovou Lhotou a Slavií HK jsme v rámci naší kategorie navázali užší spolupráci a po letních prázdninách v ní plánujeme pokračovat. Děkujeme!  

image

Poslední trénink sezóny 2019/2020 - pátek 26.6.2020

Následující den nás čekal poslední trénink, v jehož rámci se odehrál tradiční zápas rodičů proti dětem. Díky velkému počtu dětí se tentokrát hrálo souběžně na 2 hřištích. Závěrem se kopaly rovněž penalty, a to děti na rodiče . Následovalo poděkování dětem a předání vzpomínkových pohárů každému z nich. Nezbytný rozhovor s rodiči a je tu konec sezóny 2019/2020!

Děkujeme všem za podporu a pomoc, užijte si prázdniny a v srpnu na soustředění / tréninku ahoj!!!!
Trenéři: Michal, Karel, Martin a Štěpán

image

Tréňové součástí týmu staré gardy FK Vysoká n/Labem

Tréňové součástí týmu staré gardy FK Vysoká nad Labem.
Krásné druhé místo na parádním turnaji O pohár Novohradecké vodárny. I tam je stále na čem pracovat, ale starého psa novým kouskům nenaučíš.
(přežili jsme)  

image
image

Mladší přípravka - konec sezóny

Po nuceném zrušení jarní fotbalové sezóny jsme se všemi dětmi mladší přípravky stihli za poslední jeden měsíc alespoň mimo tréninků odehrát čtyři přátelská utkání a zúčastnit se tří turnajů.
Pauza byla znát, ale je patrné, že fotbal jsme hrát nezapomněli a už se těšíme na novou sezónu, která začne v srpnu fotbalovým soustředěním na Benecku.
Většina z nás již bude nová kategorie starší přípravka, přesněji budeme kategorie U-10. Přejeme hezké klidné léto.

image

Mladší přípravka ve Vítězné vítězně :-)

Na turnaji mladších přípravek Stavhaus cup 2020 v sobotu 20.6. za nepříznivého počasí, ale v příjemném prostředí fotbalového areálu Sokol Vítězná, si naši hráči z posledního jejich turnaje v této kategorii po zasloužených pěti výhrách odvezli medaile a pohár za 1. místo
Foto: zleva nahoře: Vojtěch Schmidt, Matěj Šálek, Tomáš Rydlo, Daniel Doubrava, Tomáš Feistel
zleva dole: Josef Kolínek, Tomáš Strnad, Daniel Pilc a Michal Solich  

image

První přípravné utkání starších žáků

STARŠÍ ŽÁCI, ve svém prvním přípravném utkání v rozestavení 10+1 po sympatickém bojovném výkonu těsně podlehli starším žákům Třebechovic/Černilov 1:2, není se za co stydět a trenéři zjistili na čem se musí pracovat. Jen tak dál.  

image

Přípravné utkání proti kamarádům z Mountfieldu HK

Přípravné utkání proti starším kamarádům z hokejového klubu Mountfield Hradec Králové, splnilo svůj účel, parádní vyrovnané utkání v plném nasazení.
Hokejkám moc děkujeme že v deštivém odpolední dorazily.  

image

MINIPŘÍPRAVKA - turnaj ve Vítězné

Sobota 6.6.2020 - turnaj ve Vítězné (formát 3+0)
Po dlouhé pauze způsobené koronavirem jsme konečně mohli na turnaj. Venkovní turnaj ve Vítězné, kde jsme ještě nehráli, byl pro ročníky 2013 rozlučkovým turnajem v tomto formátu a pro ročníky 2014 a 2015 pak další z mnoha turnajů pro sbírání zkušeností.
Díky obrovskému zájmu jsme složili tři týmy, které si sobotní prodloužené dopoledne moc užily a všichni nastřílely spousty gólů.
Celkem jsme jich dali 80, z toho: Adam 13, Páťa 12, Šíma 9, Tom 7, Ondra a Mára 6, Alex a Luki S. 5, Pepa L a Pepča Ř 4, Zdenda 3, Matěj V. a Sam 2 a Tobi s Vítkem 1, blízko gólu byl i Mazoš a Matěj. B, kterým se určitě podaří dát gól při příštím turnaji.
Děkujeme za mohutnou podporu rodičům a těšíme se na další společné akce. Fotbalu zdar!
-MS-

image

Turnaj r. 2010 Heřmanův Městec 29.2. 2020

Fotbalově služebně nejstarší a "nejzkušenější" část našich kluků r. 2011 si vyzkoušela těžké zápasy na tomto turnaji, který byl pro ně velkou motivací a možností ukázat, co umí proti hráčům r.2010. Klucï v dlouhých 17 min. zápasech ve skupině herně, nasazením a hlavně bojovností nezklamali. Po zápasech s FC Žďas Źďár nad Sázavou 1:2, FK Pardubice 3:6 a SK Buwol Metal Luka nad Jihlavou 10:2 se v boji o umístění střetli s 2x většími :-) dívkami FK Pardubice (i r. 2009), kdy byli sice vyrovnaným soupeřem, ale gól se jim vstřelit nepodařilo, a tak po výsledku 0:3 obsadili konečné 6. místo.


zleva nahoře: Doubrava Daniel, Svoboda Lukáš, Knob Alex, Feistel Tomáš, dole: Rydlo Tomáš, Strnad Tomáš, Schmidt Vojtěch

image

Minipřípravka - turnajový víkend

Sobota 22.2.2020 - turnaj 4+1 ve Vysoké nad Labem
Sobotní turnaj pořádaný OFS HK u nás ve Vysoké odehrály dva naše týmy - zelení a modří (celkem 18 hráčů).
Zelení vyhráli všechny své zápasy (takže 1.místo i s pohárem :-)) a dali 11 gólů - Páta 5 a po jednom Domča, Sam, Šíma, Luki S., Pepča Ř. a Mára.
Modří, ve složení Adam, Kuba, Ondra H, Pepa L., Filip, Zdenda, Felix, David a Matěj V., odehráli 3 zápasy a dali 1 gól, o který se zasloužil Felix. K vidění byly krásné akce, souboje a spousty gólů. Každý hráč si odnesl diplom s fotkou svého týmu, nezbytnou medaily a něco malého k zakousnutí. Všichni si to moc užili a děkujeme za podporu rodičů a za jejich neúnavné fandění.

Neděle 23.2.2020 - turnaj 4+1 ve Chrudim
V Chrudimi jsou krásné turnaje, ale rovněž silní soupeři. Nyní to byli - FC Hradec Králové, Pardubice, Pardubičky, Čáslav a Ždár nad Sázavou. Naši hráči předváděli krásný fotbal se spoustou gólů - celkem jsme jich dali 14 (Páťa 4, Mára, Tobi, Alex, Luki Ch. po 2, Šíma a Domča pak 1) . Naším nejlepším hráčem byl Domča, střelcem pak opět Paťa. Díky skvělému výkonu si náš tým veze pohár za krásné 3 místo (jen díky menšímu počtu vstřelených branek) - 3 výhry, 1 remíza a 1 prohra (1:2 s FC HK). Děkujeme za podporu rodičů, předvedené výkony a těšíme se na turnaj do Holic (15.3.2020 - formát 3+0).

image
image
image

Mladší přípravka vybojovala 2. místo v Chrudimi

V neděli 9.2. si část týmu mladší přípravky zahrála na turnaji v Chrudimi, kde jsme sehráli opět těžká utkání s kvalitními soupeři a také si s chutí zakombinovali a zastříleli proti méně zdatným soupeřům. Nakonec 5 výher, 2 prohry a 32 vstřelených branek stačilo na stříbrné medaile :-)
Ocenění pro nejlepšího brankáře turnaje dostal Tomáš Strnad, nejlepší hráč našeho týmu byl neúnavný Daniel Doubrava. Každému se podařilo vstřelit gól, kdy o většinu se postarali tradiční bombeři Tom a Tom.
Pořadí: 1. TJ Svitavy 2. FK Vysoká nad Labem 3. FC Havlíčkův Brod 4. FK Jaroměř 5. SS Ostrovice 6.SK Rozhovice 7. Slovan Poděbrady

sestava: zleva dole: Tom Rydlo, Vojta Schmidt, Dáňa Doubrava, zleva nahoře: Tom Feistel, Maty Tluka, Alex Knob a Tom Strnad

image

Další fotbalový víkend ml. přípravky

V sobotu 1.2. si část mladší přípravky z kvalitního turnaje v Jičíně po těžkých a vyrovnaných zápasech odnesla bramborové medaile :-)
Celkové pořadí: 1. SK Jičín 2011 2. FC Vrchlabí 3. MFK Trutnov 4. FK Vysoká nad Labem 5. SK Semily 6. 1.FK Nová Paka 7. Rapid Liberec 8. SK Jičín 2012

V neděli 2.2. se pak na miniturnaji "Slávišťáček" v hale Slavie HK další část mladší přípravky utkala s FC Nový HK (4:1) a dvěma týmy Slavie HK (3:3 a 3:4), kde si děti vybojovaly stříbrné medaile.

image
image

Minipřípravka - Semily 2.2.2020 (3+0)

Deštivé nedělní dopoledne našich 12 hráčů (a hráček) strávilo na příjemném a pohodovém turnaji v Semilech, kam se určitě příští rok rádi vrátíme.
Formát 3+0 nám svědčí, když k vidění bylo mnoho našich gólů (69) a spousty krásných akcí a soubojů.
Naši střelci: 16x Sam, Mára a Paťa, 7x Luki S., 5x Ondra H., 4x Adam, 2x Pepča a Tobi, 1x Kuba.
Modří sbírali zkušenosti, zelení je zúročili a obsadili celkové druhé místo. Gratulujeme!
Děkujeme za podporu rodičů a těšíme se na další společné akce :-).  -MS-

image

Minipřípravka Chrudim 4+1

"Zkušenější" část minipřípravky ve složení: Páťa, Mára, Tobi, Luki S., Bára, Luki Š. a Míša S., který nám pomohl v bráně, si zahrála další z pohodových turnajů v Chrudimi, kdy velký dík patří pořadateli - pan Zvolánkovi. Děkujeme.

O góly se staral neudržitelný Paťa, který vsítil 10 gólů a další 4 góly pak přidal Mára. Naši soupeři: 2x FC Hradec Králové, FK Pardubice, FK Pardubičky a Malšova Lhota, se kterou jsme navázali úzkou spolupráci v zájmu rozvoje schopností našich dětí (střídavé starty) :-).
Na další turnaj se těšíme 2.2. do Semil (3+0), kde nás budou reprezentovat 2 týmy.                     -MS-

image

Minipřípravka - Třebeš 3+0

Dne 25.1.2020 se zúčastnili naši nejmenší z minipřípravky turnaje v Třebši.

Hrálo se v sestavě 3+0 a obsazeni byli tito nejmenší: Kadlec Jakub, Kořének Adam, Hladík Ondřej, Mazánek Lukáš, Bursa Matěj,Rudolf Lukáš, Kroužel Filip, Korda Zdeněk
Sehráli celkem čtyři zápasy s týmy z Třebše, Smiřic, Chlumce nad Cidlinou a Malšovy Lhoty. Pro většinu malých fotbalistů to byl první turnaj, který si náležitě užili a byl pro ně nepochybně velkou zkušeností.
Děkujeme za podporu rodičům!         -ŠK-

image

U-11 se utkala s kvalitními soupeři na halovém turnaji

U-11 se utkala s kvalitními soupeři na halovém turnaji v Jičíně. První zápas proti domácímu Jičínu, prohra 4:5, druhé utkání zasloužená remíza s Turnovem 1:1. A konečně výhra 2:0 proti Jičíněvsi. Potrápili jsme pozdějšího vítěze FK Mladá Boleslav 5:2, když jsme skórovali jako první, ale kluci z Boleslavi prokázali své kvality a překvapení nepřipustili.

O umístění jsme nejdřív 2:0 porazili SK Semily a v posledním zápase jsme oplatili úvodní porážku domácímu Jičínu (1:0).
S umístěním a hlavně s předvedenou hrou jsme moc spokojeni.
Fotbalem se bavili: Míša, Marťa, Šesty, Ráďa, Tom, oba Ondrové a Venda.
Kluci makejte dál, je vidět jak jdete nahoru ????.
Konečné pořadí :
1. FK Mladá Boleslav (5:2), 2. MFK Trutnov, 3. FK Turnov (1:1), 4. 1. FK Nová Paka, 5. FK Vysoká nad Labem, 6. SK Jičín 2009 (5:4 a 0:1), 7. SK Semily (0:2), 8. SK Jičín 2010, 9. Rapid Liberec, 10. TJ Sokol Jičíněves (0:2)

image

Víkendové 3 a 1 místo mladší přípravky FK Vysoká n/labem

Víkend mladší přípravky 3. místo v Holicích a 1. místo v Předměřicích n/L. V sobotu 18.1. jsme se zúčastnili turnaje v Holicích, kde po postupu ze skupiny jsme smolně prohráli v semifinále s FK Pardubice 1:2 a medaile si děti vybojovaly v zápase o 3. místo výhrou nad AFK Horní Jelení 2:1. Foto: v černých mikinách


V neděli 19.1. další turnaj mladších přípravek v Předměřicích s okresními týmy, tentokráte zasloužené 1. místo. Víc než vítězství a výsledky zápasů nás těší předvedená hra, bojovnost, zaujetí a radost dětí z ⚽Foto: v zelených dresech  

image
image

Starší přípravka třetí v Třebši

Z výborně obsazeného halového turnaje v Třebši veze U-11 zaslouženě bronzové medaile ????.

Na turnaji jsme nestačili jen na kluky ze Solnice (0:4), po výborném týmovém výkonu jsme porazili výtěze turnaje Trutnov (3:1) a potom také Třebeš A (2:1), Třebeš B (1:0) , Holice (3:1), Dobruška /Opočno (3:2) a jedna remíza Zábrodí (1:1)
Turnaj si užili : Míša, Jáchym, Vojta, Ráďa, Martin, Ondra, Kryštof, Šimon a nejlepší hráčka turnaje Valča
Konečné pořadí:
1. MFK Trutnov
2. SK Solnice
3. FK VYSOKÁ NAD LABEM
4. SK Holice
5. TJ Sokol Třebeš A.
6. TJ Sokol Třebeš B.
7. Dobruška /Opočno
8. Sokol Zábrodí

Všem veliká pochvala za předvedené výkony a rodičům za podporu.

image
image